Fotojob - generel menu

Fotojob - generel menu

Dette er den standardmenu, der vises, når man åbner et fotojob. Den indeholder alle oplysninger om fotojobbet, så man hurtigt kan få et overblik, samt værktøjer til tilpasning.

Fotojobs generelle menu

Tilpasningsværktøjer vises som:
Indstil­lingerDette afsnit indeholder:
- Indstillinger for fotojob: Indeholder alle indstillinger for deling, salg og udseende.
- Indstillinger for online registrering: Administrerer værktøjer til onlineregistrering. Se artiklen om onlineregistrering for at få flere oplysninger.
Funktionerindeholder dette afsnit:
- Arkiv: Arkiver fotojobbet, når alt er færdigt. Se afsnittet Ark ivering for flere oplysninger.

Indstillinger for fotojob

Hvis du klikker på denne knap, vises en menu med to faner. Standardfanen, Indstillinger for fotojob, viser de oplysninger, der blev indtastet, da jobbet blev oprettet. Ændringer og yderligere oplysninger kan tilføjes efter behov. Se artiklen Photo Job - Workflow guide for mere information.

Fotojobs generelle menu

Hvis du klikker på Vis mere, får du vist yderligere tilpasningsværktøjer:
Første bruger tildeler adgangskoden: Giver den første bruger mulighed for at indstille galleriets adgangskode ved login.
Filtrer produkter efter billedformat: Giver kunderne mulighed for kun at bestille produkter, der matcher billedets størrelsesforhold.
Tillad redigering/udskæring af billeder: Giver kunderne mulighed for at beskære og ændre størrelsen på det bestilte billede baseret på formatet på det valgte fotoprodukt.
Udskift billeder før bestilling: Giver dig mulighed for at uploade endelige filer, efter at ordren er afgivet, og før den sendes til produktion. Se artiklen Bloker ordrer og erstat billeder for mere information.
Når du har gjort det, skal du huske at klikke på Continue

Flere indstillinger for fotojob

Stil og udseende

Klik på fanen øverst i menuen Indstillinger for fotojob for at få adgang til den. Bemærk, at ændringer, der foretages her, vil påvirke alle gallerier og grupper i fotojobbet. Indstillinger, der kan tilpasses, omfatter:
Indstillinger for stil og udseende

Visningstilstand: Vælg en visningstilstand for alle gallerier.
Visningstilstand for mobile enheder: Vælg en visningstilstand for mobile enheder.
Udseende: Vælg et Mørk eller Lys udseende for dine gallerier.
Vandmærke: Aktivér et vandmærke, der skal vises over billederne i dine gallerier. Se artiklen Vandmærke for mere information.
Bemærkning: Tillad kommentarer til gallerier for at få direkte kundefeedback. Se artiklen Kommentarer for at få flere oplysninger.
Feedback-galleri: Giv brugerne mulighed for at bedømme fotos med en farveskala og give feedback. Se artiklen Feedbackgalleri for at få flere oplysninger.
Husk at klikke på Continue, når ændringerne er foretaget.

Generel menu for gruppe og galleri

Bemærk, at den generelle menu for gruppe og galleri er lidt anderledes end den generelle menu for fotojob. Den indeholder færre muligheder, da de fleste af dem er arvet fra det overordnede fotojob. Disse menuer giver oplysninger om individuelle grupper eller gallerier, så man hurtigt kan få et overblik.

Generel gruppemenu

Hvis du klikker på knappen Gruppeindstillinger for en individuel gruppe, vises en menu med valgmuligheden Arv indstillinger for fotojob aktiveret. Hvis du deaktiverer denne mulighed, kan du tilpasse specifikke indstillinger for det pågældende galleri eller den pågældende gruppe. Bemærk, at når denne mulighed er deaktiveret, vil eventuelle ændringer i fotojobbet ikke blive nedarvet.

Fotojobindstillinger arves ikke

Husk at klikke på Continue, når du har foretaget ændringer.