Kommentarer

Kommentarer

Du kan konfigurere og tillade kommentarer til dine gallerier, så du kan modtage feedback fra dine kunder direkte på dine billeder. Hvis du vil aktivere kommentarer på et galleri, skal du åbne indstillingerne for galleriet. Når du har aktiveret det, vises nye muligheder.

Gallery settings

Som standard er Udgiv kommentarer manuelt deaktiveret, hvilket betyder, at kommentarer til dit galleri offentliggøres automatisk. Hvis du aktiverer denne indstilling, vil du modtage en e-mail for hver kommentar, og du skal validere hver kommentar, for at den kan blive offentliggjort.
Du kan tillade, at der kan kommenteres på selve kommentarerne, og du kan tillade, at kommentarer kan blive liket. Når du har valgt de indstillinger, der passer dig bedst, skal du klikke på Gem. Bemærk, at galleriet skal være delt, for at brugerne kan afgive kommentarer. Hvis du åbner det delte link til dit galleri og vælger et foto, vil du se, at der er en kommentar-knap tilgængelig.

Comments button in gallery

Hvis du i gallerierne åbner det galleri, hvor du har aktiveret kommentarer, kan du med ét blik se, hvilke fotos der er blevet kommenteret.

Comment notification icons

Hvis du vælger et foto med en kommentar og klikker på kommentarknappen, kan du læse dem og slette dem, hvis du har brug for det.

Comment on photo