Vandmærke

Vandmærke

Du kan tilføje et personligt vandmærke til dine fotos for at beskytte dit arbejde ekstra godt.

Opret et vandmærke

Først skal du beslutte, hvad dit vandmærke skal være. For at gøre dette skal du gå til Salgspanelet og klikke på Vandmærke. Du vil finde forskellige muligheder.

Text type watermark

Du kan vælge at have dit vandmærke som tekst. Denne tekst vil blive vist i et gitter i de angivne størrelser. Du kan også variere opaciteten, skriftstørrelsen og endda farverne, hvis du ønsker det.
Eller du kan vælge at få dit vandmærke som et billede. Du skal vælge Billede under Type. Og muligheden for at uploade et billede som dit vandmærke vises. Dette billede vil blive gentaget som et skakbræt i overensstemmelse med de indstillinger, du har indstillet. Du skal klikke på Upload billede og vælge det billede, du vil bruge som dit vandmærke. Det uploadede billede vil blive vist i dette panel.

Image type watermark

Du kan få vist et eksempel på, hvordan vandmærket vil se ud på dine billeder. Du skal klikke på Upload billede under Vis udskrift og vælge et foto, som du vil teste vandmærket på.

Watermark preview

Når du er tilfreds med resultatet, skal du klikke på Gem.

Anvend et vandmærke på et galleri

Hvis du vil anvende vandmærket på et galleri, skal du gå til panelet Gallerier. Her skal du åbne Galleriindstillingerne for det galleri, som du ønsker at anvende vandmærket på. Der vises mange muligheder, du skal aktivere vandmærket og klikke på Gem.

Watermark activated in gallery settings

Hvis du åbner dit galleri, vil du se, at vandmærket er blevet anvendt.

Watermark applied in gallery

Anvend et vandmærke på et projekt

Hvis du vil anvende vandmærket på et projekt, skal du gå til panelet Projekter og åbne projektindstillingerne for det projekt, som du ønsker at anvende vandmærket på. Der vises mange muligheder, du skal slå ned på Vis avancerede indstillinger, aktivere vandmærket og klikke på Gem.

Watermark activated in projects settings

Hvis du åbner dit projekt, vil du se, at vandmærket er blevet anvendt.

Watermark applied in project