Indstillinger for galleri

Indstillinger for galleri

I denne menu kan du konfigurere præsentationen af dit galleri.
Først finder du de grundlæggende indstillinger, hvor du kan ændre titlen, tilføje en beskrivelse med personlige stilarter som fed, understregning, kursiv og punktopstilling og vælge en fototype til dit galleri. Bemærk, at disse oplysninger er til intern brug. Som standard overføres oplysningerne som titel og beskrivelse af dit delte link, men du kan overskrive disse oplysninger i dit delte link i menuen Share Settings.
Læs artiklen Delingsindstillinger for at få flere oplysninger.

Fotograferingstype: Vælg typen af fotos i dit galleri.
Dato for fotografering: Du kan indtaste datoen, hvor billederne blev taget.
Begynd at udgive: Du kan indtaste, hvornår du vil begynde at dele galleriet.
Afslutning af udgivelse: Du kan angive, hvornår galleriet skal stoppe med at blive delt.
Arbejdsgang for e-mail: Du kan vælge en e-mail-workflow, som du tidligere har oprettet. Se artiklen E-mail-workflow for at få flere oplysninger.

Menu med galleriindstillinger

Nedenfor finder du forskellige indstillinger for dit galleri. Du har mulighed for at vise et billede som overskrift for dit galleri, som vil være synligt øverst på galleriets delte link.

Galleri

Hvis du vil, kan du aktivere muligheden for at bruge dette headerbillede udelukkende til denne funktion og ikke vise det i dit galleri.

Vis mulighed for titelbillede

Billeder i et galleri kan indeholde en titel og en beskrivelse. Disse oplysninger kan tilføjes, når du vælger et foto i højre kolonne. Du kan aktivere muligheden for at vise titlen og beskrivelsen af fotoet i dit delte galleri.

Titel på foto i galleriet

Du kan også aktivere funktionerne Vandmærke, Kommentarer og Vis feedback-knap i dette afsnit. For flere detaljer om disse muligheder henvises til det tilsvarende indhold.
Efter disse indstillinger finder du værktøjer til at ændre dit galleris udseende.

Indstillinger for visning

Du har endda mulighed for selv at vælge visningstilstand på mobile enheder.

Mobil visning

Når du er færdig med at konfigurere dine galleriindstillinger, skal du klikke på Gem.

Importer indstillinger

Hvis du ønsker at kopiere de samme indstillinger fra et andet galleri, kan du gøre det ved at klikke på knappen Importere i højre kolonne ved siden af titlen Indstil­linger i galleriet.

Knappen Importer indstillinger

Når du klikker på Importer, vises en menu med alle de gallerier, du allerede har. Du skal vælge det galleri, som du vil importere indstillingerne fra, og derefter klikke på Importere.

Galleriets indstillinger vil blive ændret i henhold til de importerede indstillinger.

Billedindstillinger

Når du vælger et billede i et galleri, vises en højre kolonne med oplysninger og funktioner, der vedrører det specifikke billede, opdelt i faner som følger:

Billedindstillinger i højre kolonne

Funktioner
Bemærkning: Åbn et kommentarvindue for at se eksisterende kommentarer og tilføje nye. Galleriets indstillinger skal tillade kommentarer, og galleriet skal være delt, for at andre brugere kan tilføje kommentarer.
Kopier: Denne knap giver dig mulighed for at duplikere det valgte foto i et andet galleri eller undergalleri, der allerede er oprettet.
Flyt til: Brug denne funktion til at flytte det valgte billede til et andet galleri eller undergalleri, der allerede er oprettet, og fjerne det fra det aktuelle.
Kopier billedlink: Ved at klikke på denne knap kopieres det delte link for det pågældende foto, som du derefter kan indsætte og dele efter behov. Bemærk, at galleriet skal tillade deling, for at dette link kan fungere.
Opret billedtekst (til udstillinger): Brug denne mulighed til at oprette et printbart QR-kort, der linker til det specifikke foto, når det scannes. Bemærk, at delingsindstillingerne skal være aktiveret, for at dette kan fungere. Hvis galleriet er indstillet til salg, kan billedet desuden gøres direkte tilgængeligt for køb ved scanning i henhold til den indstillede konfiguration.
Slet: Dette fjerner billedet fra dit galleri.

Oplysninger
Generel information: Oprettelsesdato, filstørrelse, dimensioner og oplysninger om sidste ordre vises øverst i kolonnen. Du kan ændre fotoets filnavn ved at klikke på skruenøgleikonet. Bemærk, at prikker ikke er tilladt i navnefilen.
Titel: I dette felt kan du give dit foto en titel.
Beskrivelse: I dette felt kan du indtaste en beskrivelse af dit foto.

Salg
Kommercielle statistikker: Viser oplysninger om, hvor mange gange billedet er blevet købt, og hvor meget det har indbragt (hvis det er relevant).
Salgsprisliste: Indstillingen Brug prisliste fra galleri er markeret som standard. Det betyder, at hvis galleriet er konfigureret til salg, vil fotoet arve galleriets prisliste. Du kan dog bruge dette felt til at vælge en alternativ prisliste for det specifikke foto.

Glem ikke at klikke på Gem ændringer, når du er færdig.

Konfiguration af galleriets hovedbillede

I et galleri vil du se, at der er et forudvalgt billede i højre kolonne. Dette billede vil som standard fungere som overskrift for dit galleri, når det er delt.

Galleriets hovedbillede

Du kan vælge et andet billede ved at klikke på Skift hovedbillede. Der vises et vindue, hvor du kan vælge et andet billede fra galleriet eller vælge at uploade et andet billede, der skal fungere som hovedbillede i dit galleri.

Indstillinger for hovedbillede

Du kan også foretage justeringer af dit galleris hovedbillede ved at klikke på knappen Rediger billede.

Rediger galleriets hovedbillede

Hvis dit galleri allerede er delt, og du åbner det delte link, vil du se galleriets hovedbillede, der fungerer som header for dit galleri.

Galleri med hovedbillede

Du har mulighed for at fjerne overskriften fra dit galleri, hvis du ønsker det. For at gøre det skal du åbne galleriets indstillinger og deaktivere Vis hovedbillede. I galleriets indstillinger kan du også aktivere indstillingen Hovedbillede kun som header, så hovedbilledet kun fungerer som header i dit galleri.

Indstillingen Kun hovedbillede som header

 

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst:

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst: