Indstillinger for galleri

Indstillinger for galleri

I denne menu kan du konfigurere præsentationen af dit galleri.

Menuen Galleriindstillinger

Først finder du de grundlæggende indstillinger, hvor du kan ændre titlen, tilføje en beskrivelse med personlige stilarter som fed, understreget, kursiv, tal og bullets og vælge en fotograferingstype til dit galleri. Bemærk venligst, at disse oplysninger er til internt brug. Som standard vil de blive kopieret som titel og beskrivelse i dit delte link, men du kan overskrive disse oplysninger i dit delte link i menuen Share Settings.
Nedenfor finder du forskellige indstillinger for dit galleri. Du har mulighed for at vise et billede som overskrift for dit galleri, som vil være synligt i toppen af galleriets delte link.

Galleri

Hvis du vil, kan du aktivere muligheden for at bruge dette headerbillede udelukkende til denne funktion og ikke vise det i dit galleri.

Mulighed for at vise titelbillede

Fotos i et galleri kan indeholde en titel og en beskrivelse. De kan tilføjes, når du vælger et foto, i højre kolonne. Du kan aktivere indstillingen for at vise titlen og beskrivelsen af fotoet i dit delte galleri.

Fototitel på galleriindstilling

Du kan også aktivere funktionerne Vandmærke, Kommentarer og Vis feedback-knap i dette afsnit. For flere detaljer om disse muligheder henvises til det tilsvarende indhold.
Efter disse indstillinger finder du værktøjerne til at ændre udseendet på dit galleri.

Indstillinger for visning

Du har endda mulighed for selv at vælge visningstilstand på mobile enheder.

Mobil visning

Når du er færdig med at konfigurere dine galleriindstillinger, skal du klikke på Gem.

Indstillinger for billeder

Når du vælger et foto i et galleri, vises en højre kolonne med oplysninger og funktioner, der vedrører det specifikke foto, opdelt i faner som følger:

Billedindstillinger i højre kolonne

Funktioner
Bemærkning: Åbn et kommentarvindue for at se eksisterende kommentarer og tilføje nye. Galleriets indstillinger skal tillade kommentarer, og galleriet skal være delt, for at andre brugere kan tilføje kommentarer.
Kopier: Denne knap giver dig mulighed for at duplikere det valgte foto i et andet galleri eller undergalleri, der allerede er oprettet.
Flyt til: Brug denne funktion til at flytte det valgte billede til et andet galleri eller undergalleri, der allerede er oprettet, og fjerne det fra det aktuelle.
Kopier billedlink: Hvis du klikker på denne knap, kopieres det delte link for det pågældende foto, som du derefter kan indsætte og dele efter behov. Bemærk, at galleriet skal tillade deling, for at dette link kan fungere.
Opret billedtekst (til udstillinger): Brug denne mulighed til at oprette et QR-kort, der kan udskrives, og som linker til det specifikke foto, når det scannes. Bemærk, at delingsindstillingerne skal være aktiveret, for at dette kan fungere. Hvis galleriet er indstillet til salg, kan billedet desuden gøres direkte tilgængeligt for køb ved scanning i henhold til den indstillede konfiguration.
Slet: Dette vil fjerne billedet fra dit galleri.

Oplysninger
Generel information: Oprettelsesdato, filstørrelse, dimensioner og oplysninger om sidste ordre vises øverst i kolonnen. Du kan ændre fotoets filnavn ved at klikke på skruenøgleikonet. Bemærk, at prikker ikke er tilladt i filnavnet.
Titel: Dette felt giver dig mulighed for at give dit foto en titel.
Beskrivelse: I dette felt kan du indtaste en beskrivelse af dit foto.

Salg
Kommercielle statistikker: Viser oplysninger om, hvor mange gange fotoet er blevet købt og indtægt (hvis relevant), sammen med visningen for det specifikke foto.
Salgsprisliste: Indstillingen Brug prisliste fra galleri er markeret som standard. Det betyder, at hvis galleriet er konfigureret til salg, vil fotoet arve galleriets prisliste. Du kan dog bruge denne boks til at vælge en alternativ prisliste for det specifikke foto.

Glem ikke at klikke på Gem ændringer, når du er færdig.

Konfiguration af galleriets hovedbillede

I et galleri vil du se, at der er et forudvalgt billede i højre kolonne. Dette billede vil som standard fungere som overskrift for dit galleri, når det er delt.

Galleriets hovedbillede

Du kan vælge et andet billede ved at klikke på Skift hovedbillede. Et vindue vises, hvor du kan vælge et andet billede fra galleriet eller vælge at uploade et andet billede, der skal fungere som hovedbillede i dit galleri.

Indstillinger for hovedbillede

Du kan også foretage justeringer af dit galleris hovedbillede ved at klikke på knappen Rediger billede.

Rediger galleriets hovedbillede

Hvis dit galleri allerede er delt, og du åbner det delte link, vil du se galleriets hovedbillede, der fungerer som overskrift for dit galleri.

Galleri med hovedbillede

Du har mulighed for at fjerne overskriften fra dit galleri, hvis du ønsker det. For at gøre dette skal du åbne galleriets indstillinger og deaktivere Vis hovedbillede. I galleriindstillingerne kan du også aktivere indstillingen Kun hovedbillede som header, så hovedbilledet kun fungerer som header i dit galleri.

Indstillingen Kun hovedbillede som overskrift