Generelt

Vi tager beskyttelsen af ​​dine personlige oplysninger meget alvorligt. Den følgende erklæring giver dig et overblik over, hvilken type data der bruges til hvilke formål og i hvilket omfang disse data stilles til rådighed for en tredjepart. Det er uundgåeligt, at følgende data, som overføres til os af din browser, vil blive gemt i serverens automatiske statistik. Data er som følger:

  • Browsertype/-version.
  • Anvendt styresystem.
  • Referrer URL (sidst besøgte side).
  • Computerens hostname (IP-adresse).
  • Klokkeslæt for server-forespørgslen.

Denne er data er ikke tildelt bestemte personer. Der sker ingen sammenlægning af disse data med andre datakilder, og dataene bliver slettet efter en statistisk evaluering.

Din billeddata

Vi opbevarer altid din billeddata sikkert. Vi overholder de juridiske regler om databeskyttelse nøje. Du kan være sikker på, at dine personlige oplysninger ikke bliver brugt i reklameøjemed, samt solgt eller videregivet til tredjemand.

 

Oplysninger om sociale medier:

Fortrolighedspolitik ved brug af Twitter

Nogle af funktionerne fra tjenesten Twitter er integreret på vores hjemmeside. Disse funktioner tilbydes af Twitter Inc., Twitter, Inc. 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA.  Ved benyttelse af Twitter og "Re-Tweet" funktionen vil de websider, du besøger knyttes til din Twitter-konto og gjort kendt for andre brugere. Disse data overføres også på Twitter. 
Vi gør opmærksom på, at som leverandør af hjemmesiden, har vi ingen adgang til de sendte data og til de formål, hvortil de anvendes af Twitter. Se Twitters erklæring om databeskyttelse på http://twitter.com/privacy.
Du kan se, hvordan du ændrer dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger på din konto hos Twitter på det følgende link: http://twitter.com/account/settings.

 

Databeskytteselserklæring for benyttelse af Facebook plug-ins (Like-knappen)

Plugins fra det sociale netværk, Facebook, er integreret i vores hjemmeside. De leveres af 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA. Facebook plug-ins kan genkendes på Facebook logoet eller  "Like-knappen" på vores side. Du kan se en oversigt over Facebook plug-ins på det følgende link: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.
Hvis du besøger vores hjemmesider, vil en direkte forbindelse etableres mellem din browser og Facebook-serveren via plug-ins. Med andre ord vil Facebook blive underrettet om, at du har besøgt vores hjemmesider med din IP-adresse. Ved at klikke på "Like-knappen", mens du er logget ind på din Facebook-konto, kan du linke indholdet af vores hjemmesider til din Facebook-profil. Dette gør det muligt for Facebook at tilknytte dit besøg på vores site til din Facebook-konto. Vi er nødt til at påpege, som leverandør af hjemmesiderne, har vi har ingen adgang eller kendskab til den sendte data og de formål, som de er brugt til af Facebook. Du kan finde mere information i Facebooks databeskyttelses-erklæring på det følgende link:
http://de-de.facebook.com/policy.php

Hvis du ikke ønsker, at Facebook kan tilknytte dit besøg til vores sider til din Facebook-konto, skal du logge ud af din Facebook-konto.

Genbestilling og relaterede funktioner

Genbestillingsservicen og dens relaterede funktioner er inkluderet i dine fotoprodukter og din ordre. Du kan til enhver tid annullere denne tjeneste ved at sende en e-mail til kundeservice(snabel-a)saal-digital.dk. Genbestillngsservicen gør det muligt for dig at genbestille det samme projekt uden at skulle uploade projektdata igen. Derudover kan du også se dit projekt online og dele det med din familie eller venner. Afhængigt af de valgte muligheder, er det også muligt for din familie eller venner at bestille projektet selv

Datapolitik

Dine personlige oplysninger og betalingsdata sendes sikkert via SSL (Secure-Socket-Layer). Kreditkort oplysninger vil ikke blive gemt. De overføres direkte til vores betalingspartner, og behandles direkte. Vores hjemmeside og andre systemer sikres også gennem tilsvarende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at undgå tab af data, uønsket adgang til dine data, uønskede ændringer af dine data eller videregivelse af dine data til tredjepart.