Kampagner

Kampagner

I modsætning til vouchere, som gælder for alle gallerier, giver kampagner dig mulighed for at indstille specifikke rabatter for individuelle gallerier og endda tillade forskellige rabatniveauer inden for det samme galleri. Denne alsidighed giver dig mulighed for at tilpasse dine rabatter og effektivt øge dit salg.
For at tilføje en kampagne til et galleri skal du åbne salgsindstillingerne og sikre dig, at indstillingen Tillad bestilling er aktiveret. Når du er i salgsindstillingerne, skal du aktivere kampagnen for at se dens tilpasningsmuligheder.

Salgsindstillinger med aktiv kampagne skal udfyldes

Kampagnen kan kun bruges én gang pr. kunde. Ved at sætte kryds i denne boks begrænser du brugen af rabatten til én gang pr. kunde.
SlutdatoHer skal du angive slutdatoen for kampagnen.
Type, kan du vælge, om kampagnen skal være absolut eller procentuel. Hvis du vælger Absolut, angiver du rabatbeløbet i absolutte tal, mens Procent betyder, at du angiver rabatten som en procentdel af kundens ordreværdi.
Rabatniveau 1 Du kan oprette op til tre forskellige rabatniveauer i en kampagne. For hvert niveau kan du indstille det beløb og den minimumsordreværdi, der kræves for at aktivere det. Det giver kunderne incitament til at opnå den maksimale rabat, så de køber flere produkter.
Forsendelsesomkostningerne er inkluderet i kampagnen (du overtager forsendelsesomkostningerne). Ligesom med vouchere har du for hvert rabatniveau mulighed for at dække forsendelsesomkostningerne for dine kunders køb ved at markere dette afkrydsningsfelt. Bemærk, at dette ikke påvirker Saal Prio-konti, da de allerede har gratis forsendelse. Med en Saal Prio-konto vil hverken du eller dine kunder have nogen forsendelsesomkostninger ved ordrer med en minimumsværdi på 85 kr..
Når du har oprettet kampagnen for galleriet, skal du klikke på Gem.

Salgsindstillinger med aktiv kampagne

Når du åbner galleriets delte link, kan du se alle detaljer om kampagnen på et øjeblik. Kampagnens udløbsdato og det beløb, der kræves for at få rabatten, vises i øverste højre hjørne. Når en kunde når et rabatniveau, justeres det beløb, der kræves for at nå det næste rabatniveau, automatisk.

Delt galleri med en kørende kampagne

Rabatten vil automatisk blive lagt i din kundes indkøbskurv. Bemærk, at kampagner og kuponer ikke kan bruges på samme tid.