Blanke kort med QR-kode

Blanke kort med QR-kode

Denne mulighed giver dig mulighed for at oprette et udvalgt antal QR-kort, der kan uddeles til deltagerne enten før eller på dagen for fotosessionen. Hver QR vil linke til et individuelt galleri og indeholde en aftale om beskyttelse af personlige oplysninger, som deltageren skal underskrive. Du kan aktivere denne mulighed, når du opretter dit fotojob, og derefter klikke på Continue.

Blanke kort med QR-koder

1. Opret grupper

Der vises en menu til oprettelse af grupper. Indtast gruppens navn (f.eks. klasser) i boksen Gruppens navn. Hvis du vil inkludere flere grupper, skal du klikke på Add, hvilket vil oprette endnu en Gruppens navn -boks. Grupper kan slettes ved at vælge skraldespandsikonet. Der kræves mindst én gruppe for at oprette et fotojob. Når du er færdig, skal du klikke på Continue.

Oprettelse af grupper

2. Konfigurer grupper

Konfigurer derefter hver af de grupper, du har oprettet, på følgende måde:

Antal deltagere: Vælg antallet af deltagere for hver gruppe. Bemærk, at du kan tilføje flere, hvis det bliver nødvendigt senere.

Gruppe eller klasse: Vælg den gruppe, der skal konfigureres.

Type af fotos: Bestem de forskellige typer fotos, der senere kan tages af gruppen.

Når du har konfigureret en gruppe, skal du klikke på knappen Opret i øverste højre hjørne for at gemme indstillingerne. Gruppeindstillingerne vises i en tabel nederst. Du kan downloade QR-koden fra denne menu ved at klikke på knappen Download.
Når alle grupper er konfigureret, skal du klikke på knappen Continue.

Konfiguration af grupper

3. Tjek fotojobbet

Det oprettede fotojob åbnes som konfigureret. Alle oplysninger om hver af de oprettede grupper vises i en tabel. Hvis du ønsker det, kan du oprette en ny gruppe ved at indtaste navnet i feltet Ny gruppe øverst og klikke på knappen Tilføj.

Den højre kolonne viser alle menuerne i Photo Job. Som standard vises menuen Generelt. Herfra kan du ændre indstillingerne for fotojobbet. Læs artiklen om den generelle menu for at få flere oplysninger.

Fotojob oprettet

4. Blanke QR-kort

Du skal printe de tomme QR-kort ud og distribuere dem før fotosessionen. Du skal sørge for, at hver deltager underskriver GDPR og beholder QR-koden for at få adgang til galleriet. Du kan finde flere oplysninger i artiklen om QR-koder.

Hvert QR-kort skal fotograferes for hver deltager for at sikre automatisk sortering af billederne.

5. Efter fotograferingsdagen

Efter fotograferingsdagen skal du uploade hver deltagers QR-kodebillede sammen med de udvalgte billeder, du ønsker at dele eller sælge. For mere information om de næste trin og funktioner, læs venligst artiklen Workflow - Trin-for-trin guide.