Salgsindstillinger

Salgsindstillinger

Denne menu giver dig mulighed for at sælge dine billeder som produkter eller digitale filer. Det er vigtigt, at du aktiverer denne indstilling, hvis du ønsker at sælge dine billeder. Du kan få adgang til salgsindstillingerne ved at klikke på knappen med de 3 prikker i et galleri i menuen Gallerier.

Indstillinger fra galleripanelet

Og inde i galleriet, i højre kolonne

Indstillinger i et galleri

Når du klikker på Salgsindstillinger, vil det første skærmbillede bede dig om at aktivere muligheden Tillad bestilling for at tillade, at billeder bestilles.

Aktivér Tillad bestilling

Når den er aktiveret, vises flere muligheder for at tilpasse salget af dine billeder.

Salgsindstillinger

Prisliste

Det første, du finder, er prislisten. Den prisliste, der blev valgt som standard, da prislisterne blev oprettet, er forudvalgt. Du kan vælge en anden ved hjælp af prislistemenuen. Og hvis du har brug for det, kan du foretage de sidste justeringer af prislisten ved at klikke på Rediger.

Vælg prisliste

Kampagner

Kampagner tilbyder skræddersyede rabatter til individuelle gallerier, herunder flere rabatniveauer og flere skræddersyede muligheder. Læs artiklen om kampagner for at få flere oplysninger.

Filtrer produkter efter billedformat

Dette giver dig mulighed for kun at bestille de produkter fra den valgte prisliste, der matcher billedets størrelsesforhold.

Eksempel på indstillinger for forholdsfilter

Tillad billedredigering/beskæring

Du kan give kunden mulighed for at beskære og reframe billedet ved at aktivere denne indstilling. Knappen Rediger billede vil være tilgængelig på det delte gallerilink, når et fotoprodukt er valgt.

Rediger-knappen på galleriet

Ved at klikke på den vil kunden kunne foretage de sidste justeringer af billedet baseret på formatet af det valgte fotoprodukt.

Beskær billedet

Udskift billede før bestilling

Ved at aktivere denne mulighed kan du uploade den endelige fil, når en bestilling er færdig, og før den sendes videre til produktion. Se venligst det relaterede indhold for mere information.

Galleri til salg

Når du er færdig, skal du klikke på Gem. Du vil se, at galleriets status er ændret.

Status for galleriet

Når du åbner dit galleri, vil du se, at muligheden Køb nu nu er tilgængelig i galleriet.

Knappen Køb nu

Billeder kan købes i henhold til den konfiguration, der er angivet i den valgte prisliste.

Produkter, der kan købes

Ud over gallerierne kan alle fotoprodukter som fotobøger, kalendere og kort også sættes til salg.