Salgsindstillinger

Salgsindstillinger

Denne menu giver dig mulighed for at sælge dine billeder som produkter eller digitale filer. Det er vigtigt, at du aktiverer denne indstilling, hvis du ønsker at sælge dine billeder. Du kan få adgang til salgsindstillingerne ved at klikke på knappen med de 3 prikker i et galleri i menuen/ /Gallerier.

Indstillinger fra galleripanelet

Og inde i galleriet, i højre kolonne

Indstillinger i et galleri

Når du klikker på Salgsindstillinger, vil det første skærmbillede bede dig om at aktivere indstillingen Tillad bestilling for at gøre det muligt at bestille billeder.

Aktivér Tillad bestilling

Når den er aktiveret, vises flere muligheder for at tilpasse salget af dine billeder.

Salgsindstillinger

Prisliste

Det første, du finder, er prislisten. Den prisliste, der blev valgt som standard, da prislisterne blev konfigureret, er forudvalgt. Du kan vælge en anden ved hjælp af prislistemenuen. Og hvis du har brug for det, kan du foretage de sidste justeringer af prislisten ved at klikke på Rediger.

Vælg prisliste

Kampagner

I modsætning til vouchere, som gælder for alle gallerier, giver kampagner dig mulighed for at indstille specifikke rabatter for individuelle gallerier og endda tillade forskellige rabatniveauer inden for det samme galleri. Denne alsidighed giver dig mulighed for at tilpasse dine rabatter og effektivt øge dit salg.
For at tilføje en kampagne til et galleri skal du åbne salgsindstillingerne og sikre dig, at indstillingen Tillad bestilling er aktiveret. Når du er i salgsindstillingerne, skal du aktivere kampagnen for at se dens tilpasningsmuligheder. Du kan begrænse kampagnen til én brug pr. kunde ved at markere det relevante afkrydsningsfelt.

Salgsindstillinger med aktiv kampagne, der skal udfyldes

Kampagner kræver en bestemt slutdato, som du kan angive i feltet Slutdato. Du kan vælge, om du vil angive kampagnen som en absolut eller procentuel rabat ved at vælge den relevante mulighed i feltet Type. Hvis du vælger Absolut, angiver du rabatbeløbet i absolutte tal, mens Procent betyder, at du angiver rabatten som en procentdel af kundens ordreværdi.
Du kan oprette op til tre forskellige rabatniveauer i en kampagne. For hvert niveau kan du indstille det beløb og den minimumsordreværdi, der kræves for at aktivere det. Det giver kunderne incitament til at opnå den maksimale rabat, så de køber flere produkter. Ligesom med vouchere har du for hvert rabatniveau mulighed for at dække forsendelsesomkostningerne for dine kunders køb ved at markere afkrydsningsfeltet Forsendelse. Bemærk, at dette ikke påvirker Saal Prio-konti, da de allerede har gratis fragt. Med en Saal Prio-konto vil hverken du eller dine kunder have nogen forsendelsesomkostninger.

Salgsindstillinger med aktiv kampagne

Når du har konfigureret kampagnen for galleriet, skal du klikke på Gem. Når du åbner galleriets delte link, kan du se alle detaljer om kampagnen på et øjeblik. Kampagnens udløbsdato og det beløb, der kræves for at få rabatten, vises i øverste højre hjørne. Når en kunde når et rabatniveau, justeres det beløb, der kræves for at nå det næste rabatniveau, automatisk.

Delt galleri med en kørende kampagne

Rabatten vil automatisk blive lagt i din kundes indkøbskurv. Bemærk, at kampagner og kuponer ikke kan bruges på samme tid.

Filtrer produkter efter billedformat

Dette giver dig mulighed for kun at bestille de produkter fra den valgte prisliste, der matcher billedets størrelsesforhold.

Eksempel på indstillinger for størrelsesforholdsfilter

Tillad billedredigering/beskæring

Du kan give kunden mulighed for at beskære og reframe billedet ved at aktivere denne indstilling. Knappen Rediger billede vil være tilgængelig på det delte gallerilink, når et fotoprodukt er valgt.

Rediger-knappen på galleriet

Ved at klikke på den vil kunden kunne foretage de sidste justeringer af billedet baseret på formatet af det valgte fotoprodukt.

Beskær billedet

Udskift billede før bestilling

Ved at aktivere denne mulighed kan du uploade den endelige fil, når en bestilling er færdig, og før den sendes videre til produktion. Se venligst det relaterede indhold for mere information.

Galleri til salg

Når du er færdig, skal du klikke på Gem. Du vil se, at galleriets status er ændret.

Status for galleriet

Når du åbner dit galleri, vil du se, at muligheden Køb nu nu er tilgængelig i galleriet.

Knappen Køb nu

Billeder kan købes i henhold til den konfiguration, der er angivet i den valgte prisliste.

Produkter, der kan købes

Ud over gallerierne kan alle fotoprodukter som fotobøger, kalendere og kort også sættes til salg.