Menuen QR-koder

Menuen QR-koder

QR-koder kan tilgås, downloades og oprettes i ethvert fotojob ved at klikke på knappen QR-koder i højre kolonne. Der er forskellige muligheder for at downloade, afhængigt af de enkelte fotojobs behov og krav, som følger:

Menuen QR-koder

Tomme adgangskort

Blanke kort er QR-kodekort, som endnu ikke er blevet tildelt en deltager, og som indeholder den GDPR-samtykkeformular, der skal underskrives før fotograferingen.
Hvis du klikker på denne knap, vises en menu med alle oplysninger om de tomme kort, der allerede er oprettet, samt de felter, der skal udfyldes for at oprette nye, som følger:

Menuen QR Blank Cards

Antal deltagere: Vælg det forventede antal deltagere, som bestemmer antallet af blanke kort, der skal oprettes.
Gruppe eller klasse: Vælg den gruppe, som QR-kortene skal oprettes fra.
Type af fotos: Angiv typen af fotos, der tilbydes til gruppen. Dette vil blive inkluderet på det blanke kort, som deltageren kan vælge.
Når de er udfyldt, skal du klikke på knappen Opret i øverste højre hjørne. De vises i en tabel nedenfor sammen med resten af de tomme kort. For at downloade dem skal du blot klikke på download-knappen i tabellen for den relevante gruppe. Når du er færdig, skal du klikke på Continue.

Eksempel på blankt QR-kort

Hvert blankt kort består af to sektioner:
Øverste sektion: Indeholder instruktioner og en QR-kode til den person, der skal fotograferes. Denne del er til kunden.
Nederste sektion: Indeholder en fortrolighedsaftale, som deltageren eller den juridiske repræsentant skal underskrive, sammen med den type fotos, der skal tages. Når den er underskrevet og udfyldt, skal du gemme dette afsnit.

Adgangskort til fælles gallerier

Giver dig mulighed for at oprette QR-koder til fælles gallerier som f.eks. gruppebilleder. Det giver dig mulighed for at sortere fælles gallerier på samme måde som individuelle gallerier. For mere information, se artiklen Workflow - trin-for-trin guide.

Når det er valgt, vises følgende menu:

Menuen QR Common Cards

Antal gallerier: Vælg antallet af fælles gallerier, der skal oprettes.
Gruppe eller klasse: Vælg den gruppe eller klasse, hvor de fælles QR-kort skal oprettes.
Når oplysningerne er udfyldt, skal du klikke på Opret i øverste højre hjørne. Den vil være tilgængelig i tabellen nedenfor. Klik på download-knappen i tabellen for at downloade den.

Adgangskort med billeder

Denne mulighed giver dig mulighed for at downloade QR-kort fra gallerierne med billeder, der allerede er uploadet. Når den er valgt, vises en menu, som du kan vælge imellem:

Kort med billeder menuGruppe eller klasse: Vælg den gruppe eller klasse, du vil downloade.
Deltager: Vælg mellem uden login, uden ordre eller Alle.
Layout: Vælg en layoutmulighed for PDF'en.
Når du har udfyldt feltet, skal du klikke på Download. Den tilsvarende PDF-fil vil blive downloadet. Dette QR-kort indeholder instruktioner om, hvordan man får adgang til og bestiller fra galleriet, deadline, dine kontaktoplysninger og nogle af de fotos, der er inkluderet i galleriet for at motivere adgangen.

QR-kort med billedeksempel

Adgangskort med kontakt

Denne mulighed giver dig mulighed for at downloade QR-kort, der allerede er blevet tildelt en deltager via online-registrering. Bemærk, at du skal printe og medbringe dem på dagen for fotoshootet, så de kan sorteres automatisk. Når den er valgt, vises en menu, som du kan vælge:

Kort med kontaktpersoner menu

Gruppe eller klasse: Vælg den gruppe eller klasse, du vil downloade.
Deltager: Vælg mellem uden login, uden ordre eller Alle.
Layout: Vælg en layoutmulighed for PDF'en.

Når du har udfyldt feltet, skal du klikke på Download. Den tilsvarende PDF-fil vil blive downloadet. Hvert QR-kort indeholder navnet på deltageren, klassen eller gruppen, typen af registrerede fotos, QR-kode til adgang og et link til galleriet med instruktioner om, hvordan man får adgang til og bestiller fra det.
Det er nødvendigt at fotografere denne QR-kode, før du fotograferer deltageren, så de kan sorteres automatisk. Derefter kan du frit dele dem ud til deltagerne, hvis du ønsker det. Læs artiklen Workflow - trin-for-trin-guide for at få flere oplysninger.