Fælles gruppegallerier

Fælles gruppegallerier

Ud over at oprette individuelle gallerier kan du også oprette fælles gruppegallerier, som du kan få adgang til fra alle individuelle QR-gallerier. Det betyder, at alle kan bestille gruppebilleder uden at skulle tilføje dem manuelt til hvert galleri. Der er to måder at oprette fælles gallerier på:

1. Manuel oprettelse

For at oprette et skal du åbne det galleri i fotojobgruppen, hvor du vil oprette det fælles galleri. Klik på Tilføj, og vælg Tilføj et nyt fælles gruppegalleri (f.eks. gruppebilleder). Der vises en menu, hvor du kan indtaste Titel, Beskrivelseog vælge Fotograferingstype. Når disse er udfyldt, skal du klikke på knappen Opret. Som standard åbnes det fælles gruppegalleri, så du kan uploade de ønskede fotos ved at klikke på knappen Tilføj billeder.

Tilføjelse af fælles gruppegalleri

2. Automatisk oprettelse med QR-kode

Du kan oprette QR-kodekort, som du kan bruge ved fotosessionen til at tage QR-koden først og derefter gruppefotoet. På den måde kan du automatisk oprette fælles gruppegallerier på samme måde som individuelle gallerier.
Læs artiklen i menuen QR-koder for at få flere oplysninger om, hvordan du opretter fælles gruppegallerikort.

Hvis du vil vide mere om, hvordan den automatiske sortering foregår, kan du læse guiden Fotojob - arbejdsgang.

Prisliste for fælles gruppegallerier

Når du konfigurerer fotojobbet, vises en mulighed for at indstille en anden prisliste for fælles gruppegallerier, som du kan aktivere. Du kan til enhver tid aktivere denne mulighed ved at åbne Indstillinger for fotojob og aktivere Valgfrit: Prisliste for gruppebilleder. Dette vil vise en boks, hvor du kan vælge den ønskede prisliste for alle de fælles gruppegallerier i fotojobbet. Når du har valgt, skal du klikke på Gem.

Tilføjelse af fælles gruppegalleri

Det er også muligt at indstille en specifik prisliste for et bestemt fælles gruppegalleri. Det gør du ved at åbne det fælles gruppegalleri og klikke på knappen Galleriindstillinger i højre kolonne. Som standard arves indstillingerne fra fotojobbet. Ved at deaktivere Arv indstillinger for fotojob kan du vælge en specifik prisliste og aktivere kampagnen, hvis du ønsker det.

Publicerede fælles gruppegallerier

Fælles gruppegallerier er tilgængelige fra alle individuelle gallerier i gruppen. Når en kunde går ind i sit individuelle galleri, vises de fælles gallerier øverst. Kunderne kan få adgang til dem ved at klikke på dem og vil kunne tilføje fotos fra det fælles galleri til deres ordre.

Galleri med fælles gruppegalleri