Del indstillinger

Indstillinger for deling

I denne menu finder du værktøjerne til at dele dine billeder og gallerier med dine kontakter og kunder. Det er også nødvendigt at aktivere denne mulighed, hvis du vil sælge dine billeder. Første gang du klikker på Share settings, bliver du bedt om at aktivere delingen på en skærm.

Aktivér deling

Når den er aktiveret, vises forskellige muligheder for at tilpasse, hvordan dit galleri deles. Det oprettede delte link, der fører til dit galleri, vil være synligt her. Du kan kopiere og indsætte dette link manuelt eller blot klikke på Åbn for at åbne det delte link til dit galleri. På den måde kan du se, hvordan brugerne vil se galleriet.

Menuen Del galleri

Der er flere muligheder for at konfigurere, hvordan dit galleri skal deles. Du vil se, at den titel, du har skrevet i dine galleri-indstillinger, er blevet kopieret som standardtitel for dit galleris delte link. Du kan overskrive titlen, så den vises i det delte link som titlen på dit galleri, hvis du ønsker det. Desuden kan du også overskrive beskrivelsen af dit galleri, hvis du ønsker det.

Overskriv beskrivelsen af galleriet

Hvis du tidligere har aktiveret sprog i dit salg, kan du tilføje den oversatte titel og beskrivelse til dit galleris delte link her ved at klikke på Oversæt. De aktiverede sprog vil blive vist, så du kan udfylde dem.

Oversættelser

Endelig kan du aktivere muligheden for at udgive galleriet på din profilside. På den måde vil brugerne, udover at få adgang til galleriet via det delte link, kunne besøge det via din profilside sammen med andre gallerier, du har udgivet der.

Udgiv på profilsiden

Sikre med en adgangskode

Hvis du ønsker det, kan du kodeordsbeskytte dit galleri. På den måde kan kun brugere, der kender adgangskoden, få adgang til det. Du skal manuelt fortælle brugerne adgangskoden for at få adgang til galleriet.

Sikre med adgangskode

Du kan også aktivere indstillingen Kræv registrering. Det vil kræve, at den bruger, der tilgår det delte link, registrerer sig.

Kræv registrering

Så snart en bruger registrerer sig til galleriet, vil vedkommende blive vist i galleriets informationsmenu.

Bruger opført i galleri

Og hvis brugeren er ny, vil vedkommende blive tilføjet til dine kontakter.

Bruger på kontakter

Du vil se, at hvis indstillingen Kræv registrering er aktiv, vil indstillingen Første bruger tildeler adgangskode blive vist. Du kan aktivere dette, hvilket betyder, at den første bruger, der logger ind på dette galleri, indstiller adgangskoden til galleriet.

Send delt link til kontakter

Under Shared link finder du de forskellige muligheder for at sende og dele dit galleri med brugere. Du kan kopiere Share Link for at sende det til de brugere, du vælger, via din foretrukne metode eller platform. Klik på Send via e-mail for at sende linket via e-mail. Dette vil automatisk åbne den standardsoftware, du har valgt på din enhed til at sende e-mails. Eller du kan sende det delte link til dine kontakter via e-mail direkte fra Photo Portal ved at klikke på Del med kontakter.

Indstillinger for deling af link

Når du vælger denne mulighed, vil du se de kontakter og kontaktgrupper, som du tidligere har tilføjet. Du kan vælge dem, du vil sende det delte link til. Hvis du vil, kan du tilføje flere kontakter her ved at klikke på Tilføj.

Vælg kontakter

Når du har valgt de kontakter, der skal modtage e-mailen med det delte link til dit galleri, skal du klikke på Fortsæt. Et nyt vindue kommer frem, hvor du kan skrive den tekst, der skal ledsage dit delte link. Hvis du allerede har oprettet e-mailskabeloner i Sales, kan du vælge en fra den tilgængelige drop-down-menu. Du vil også bemærke, at de kontakter, du tidligere har valgt, allerede er inkluderet. Når du er færdig, klikker du på Send besked, og disse kontakter vil modtage den besked, der er skrevet ved siden af dit galleris delte link.

Send besked

Når du har konfigureret indstillingerne for deling af galleriet, skal du klikke på Gem. Du vil se, at status for dit galleri er ændret.

Status for galleri

Deling af et enkelt billede

Ud over at dele et gallerilink kan du også dele et link til et enkelt billede i dit galleri. For at gøre dette skal du gå til menuen Gallerier og åbne det galleri, der indeholder det billede, du vil dele. Vælg billedet for at få vist en højremenu med værktøjer og information om det valgte foto. Under overskriften Funktioner finder du knappen Kopier billedlink. Hvis du klikker på denne knap, kopieres linket til det pågældende billede, som du derefter kan indsætte, hvor du vil dele det.
Sørg for, at det galleri, der indeholder billedet, tidligere er blevet delt, for at billedlinket kan deles med succes.

Knappen Kopier billedlink

Hvis galleriet har indstillingen Tillad bestilling aktiveret, vil det delte billedlink give brugerne mulighed for at bestille det specifikke billede i henhold til den tilknyttede prisliste.