Opret en Saal Digital Professional-konto

30 % fri indtil 31/01/2024

I disse svære tider er det vigtigt at holde sammen, og vi vil gerne gøre vores for at støtte dig. Derfor har vi besluttet at hæve startniveauet for vores erhvervsrabat til 30 % indtil 31/01/2024.

10 % 30 % off*

Gyldig indtil 31/01/2024

Garanteret rabat på alle produkter i mindst 12 måneder

15 % 30 % Rabat*

Gyldig indtil 31/01/2024

Fra en gennemsnitlig omsætning af varer til en værdi af 750 kr pr. måned eller 9000 kr inden for de seneste 12 måneder

20 % 30 % Rabat*

Gyldig indtil 31/01/2024

Fra en gennemsnitlig omsætning af varer til en værdi af 1500 kr pr. måned eller 18000 kr inden for de seneste 12 måneder

30 % fra, eller mere*

Kontakt os, hvis du overskrider disse omsætninger, så kontakter vi dig.

* Rabatten kan bruges på alle produkter i 12 måneder efter periodens start. Rabatten tilpasses med det samme, når indtægtsgrænsen er blevet nået. En mulig nedjustering sker kun, hvis indtægtsgrænsen ikke er blevet nået efter 12 måneder. Indtægtsgrænse betyder fakturabeløbet eksklusiv moms og forsendelsesomkostninger. Kan ikke kombineres med andre tilbud og kuponer.

Til fotografer, bureauer og freelancere

Er du fotograf eller repræsenterer du et bureau eller en virksomhed? Vil du sælge professionelle fotoprodukter af højeste kvalitet til dine kunder? Så er Saal Digital den rette partner for dig. Har du lige startet din egen virksomhed? Vi hjælper dig helt fra starten og giver dig 10 % rabat på alle produkter. Afhængigt af hvor meget du sælger, kan du få mere i rabat.

Oversigt over betingelser

  • Din personlige rabat gemmes direkte på din konto efter en vellykket registrering
  • Benyt dig af en 10 % rabat på alle produkter lige fra starten
  • Der er ingen minimumsomsætning
  • Mulighed for at få en højere rabat, når du når den angivne nettoomsætning
  • Der er ingen gebyrer og ingen tidsbegrænsning
  • Kan ikke kombineres med andre tilbud og værdikuponer
  • Kan ikke overdrages

Dine fordele med en professionel konto

Prof-zone

prof-zonen finder du oplysninger om dimensioner, kalibrering og dataforberedelse. Med vores Saal Design-plugins til Adobe Photoshop og Adobe InDesign samt vores professionelle værktøj til upload, kan du designe dine produkter i din egen software.

ICC-profiler

Farvestyring for professionelle. Arbejd i overensstemmelse med ICC-specifikationerne for at sikre de bedst mulige resultater. Brug vores ICC-profiler til kalibrering for et optimalt farveresultat.

Sample Products

Program for produktprøver

50% rabat på prøveprodukter. Skab din egen personlige portefølje, og præsenter dine kunder for produkter af høj kvalitet som fotobøger, vægkunst og kort. 50% rabat på prøveprodukter.

Professional Line

Professionel linje

Giv dine kunder det lille ekstra. Håndlavet, med et læderomslag og som altid uden producentens logo. Vores Professional Line-produkter giver med deres luksuriøse akryl- og kunstlæderbetræk en helt særlig oplevelse. Den attraktive præsentation afrundes med den eksklusive gaveæske.

Hvorfor vælge Saal Digital

Kvaliteten i top

Saal Digital laver højkvalitets fotoprodukter. Vores mål er at give dig maksimal produktkvalitet. Dine billeder er i gode hænder hos os!

Hurtig levering

Du bør selvfølgelig modtage dit længe ventede fotoprodukt så hurtigt som muligt. Selve fremstillingen af dit fotoprodukt tager kun et par hverdage, så vi kan derfor garantere dig en hurtig levering.

Direkte fra Saal Digital

Det er vigtigt for os at være transparente: Alle vores produkter er produceret af os. Dette garanterer en hurtig levering og gnidningsfri kommunikation.

Uden logo

Vi tilbyder alle vores produkter uden logo. Du får fuldstændige neutrale produkter i høj kvalitet, og du kan bruge hele designoverfladen uden begrænsninger.

Risikofri bestilling

Vi tilbyder en række forskellige sikre betalingsmuligheder for dine ordrer.

Tilfredshedsgaranti

Du bestiller hos os uden risiko, da din tilfredshed er en central del af vores virksomhedsfilosofi. Vi ønsker nemlig, at du er glad og tilfreds med dit fotoprodukt.   Skulle der være et problem, vil vi helt sikkert finde en tilfredsstillende og hurtig løsning til dig - hvad enten vi laver et nyt fotoprodukt, udsteder et gavekort eller giver dig pengene tilbage.

De mest almindelige spørgsmål om den professionelle konto

Vil den professionelle rabat automatisk blive anvendt på mine ordrer?

Nej, for at modtage den pågældende rabat skal du være logget ind på din konto.

Hvad betyder nettoomsætning?

Nettoomsætning er det samlede fakturabeløb uden skatter og forsendelsesomkostninger. Derudover trækkes refunderede bestillinger også fra den beregnede nettoomsætning.

Hvad sker der, hvis mine salg er sæsonbetonede?

Det er ikke noget problem. Bare du når dit mål for nettoomsætning for det respektive rabatniveau i løbet af de foregående 12 måneder, vil du beholde denne rabat de næste 12 måneder.

Er der andre fordele?

Vi tilbyder eksklusive individuelle tilbud til dine udstillinger/projekter/massebestillinger. Du kan finde flere oplysninger her.

Hvordan kan jeg ansøge om en større rabat?

Hvis du er berettiget til en større rabat, bedes du kontakte os via denne formular. Vi vil undersøge din specifikke sag.

Design nu