50% rabat på alle prøve-produkter

Præsentér din portfolio

Er du professionel fotograf og leder du efter en god mulighed for at kunne fremvise din portfolio til din kunder? Med Saal Digitals sortment af prøve produkter, har du gode muligheder for at præsentere dit arbejde i en uovertruffen kvalitet.

Personlig layout og design

Opdag de forskellige produkter, såsom fotobøger, vægbilleder og kort. Lær de forskellige overflader at kende, og vælg de produkter der bedst passer til din portfolio.

Vis dine kunder den brede vifte af muligheder, og benyt de forskellige produkter som reference, så kunderne ikke kun kan se dem, men også kan røre ved dem. Benyt dig også af designfriheden samt de mange designfunktioner, som Saals designprogram tilbyder.Tak for din henvendelse. Din forespørgsel er nu blevet afsendt.

Betingelser for kupon til prøveprodukter

  • På forsiden af prøveproduktet skal ordet »prøve« kunne ses og læses helt tydeligt
  • Prøveprodukterne kan kun bestilles separat fra andre produkter
  • Kuponen med 50 % rabat kan ikke kombineres med andre kuponer eller tilbud
  • Forsendelse er ikke inkluderet i tilbuddet
  • Gaveæsker kan kun bestilles som et prøveprodukt, når de er kombineret med en Fotobog
  • Kuponen er ikke gyldig til vores prøvesæt (dvs. papir-, indbinding- og Vægbillede-sæt)

Hvad skal der stå på prøve-produktet?

Du vil modtage 50% rabat på dit prøve-produkt, hvis der på produktets forside, står "prøve". Du kan bruge ordet "prøve", "prøve eksemplar", "prøveportfolio" og "sample". Ordet skal stå tydeligt og let genkendeligt. Vi anbefaler, at du bruger skriftstørrelse 30 pt ved bestilling af en prøve-fotobog.

Design nu