Saal WallArt

Saal WallArt

Saal WallArt er en online platform, der giver dig mulighed for at sælge dine billeder og promovere din profil. Upload dine billeder til platformen, og når de er godkendt, vil de kunne købes af potentielle kunder over hele verden. Du kan også linke dem til din profilside, så du kan fremvise dit arbejde, komme i kontakt med potentielle købere og tjene penge på din fotografering.

Saal WallArt hjemmeside

Upload billeder til WallArt

For at uploade billeder til Saal WallArt skal du først gå til Saal WallArts hjemmeside. Vælg en kategori, hvor du gerne vil sælge dine billeder. Når du er i den valgte kategori, skal du klikke på knappen Sælg billeder, som du finder over billederne i venstre side af siden.

Landskabskategori

Bemærk venligst, at du skal have en konto for at kunne uploade billeder. Hvis du klikker på Sælg billeder, åbnes vinduet Opret en ny konto, hvor du nemt kan oprette en konto. Hvis du allerede har en konto til Fotoportalen, kan du logge ind.
Når du er logget ind, vises et vindue med information om provisionen og vigtige overvejelser, før du uploader billeder. Derefter kan du uploade de billeder, du ønsker at sælge, inden for den valgte kategori. Bemærk, at dine uploadede billeder vil gennemgå en godkendelsesproces, før de bliver offentliggjort i galleriet. Du vil modtage en e-mail, når godkendelsesprocessen er afsluttet.

Administration af billeder

Billeder uploadet til Saal WallArt vil være tilgængelige for dig fra din Galleri-menu. Når du uploader dit første billede til Saal WallArt, oprettes der automatisk et nyt galleri kaldet Saal Digital under overskriften Shared images with WallArt. Dette galleri organiserer alle de fotos, du har uploadet til Saal WallArt, efter kategori. Du kan til enhver tid slette fotos fra dette galleri. Bemærk venligst, at når et foto er blevet slettet, vil det ikke længere være tilgængeligt for salg på Saal WallArt.

Galleri menu med Saal WallArt Galleri

Billeder solgt af Saal WallArt

Når dine billeder er på WallArt, tjener du provision på hver solgt enhed. For at få adgang til oplysninger om dine solgte billeder skal du blot logge ind på Photo Portal og åbne menuen Billeder solgt af Saal WallArt under Konto. Her finder du en omfattende månedlig rapport over de solgte billeder. Denne rapport vil holde dig informeret om dit salg og hjælpe dig med at holde styr på resultaterne af din fotovirksomhed.

Billeder solgt af Saal WallArt menu

Opret profil med Saal WallArt

Hvis du har en aktiv offentlig profil på Photo Portal, kan du linke den til Saal WallArt for at promovere dit arbejde. For at gøre dette skal du åbne menuen Profil- og sideindstillinger i din konto. Rul ned, og du vil finde to Saal WallArt-indstillinger, som du kan aktivere:

Saal WallArt-indstillinger i profil- og sideindstillinger

Vis min profil på Saal WallArt

Ved at aktivere denne mulighed vil en personlig kunstnerprofil blive oprettet og offentliggjort på listen over Saal WallArt-kunstnere. Bemærk venligst, at denne side ikke er den samme som din profilside, men er oprettet med de billeder, du tidligere har uploadet til Saal WallArt. Denne funktion giver dig mulighed for at fremvise alt dit arbejde sammen og potentielt booste din forretning. Bemærk venligst, at optagelse af en profil på kunstnerlisten er underlagt en godkendelsesproces.

Saal WallArt Kunstliste

Vis billeder udgivet på Saal WallArt

Hvis du aktiverer denne mulighed, oprettes der et link på din profilside, som fører dig til en Saal WallArt-side, der viser alle de billeder, du tidligere har uploadet der. Det giver potentielle kunder mulighed for at købe dine billeder direkte fra Saal WallArt.

Profilside med link til Saal WallArt

Når du har aktiveret en af disse muligheder i menuen Profil- og sideindstillinger, skal du huske at klikke på knappen Gem ændringer.

Bemærk venligst, at det i øjeblikket desværre ikke er muligt at indsende billeder til Saal WallArt fra schweiziske, britiske og amerikanske konti.