Hvad kan man sælge i Photo Portal? Produktsæt, fotobøger, prints...

Sælg mere med fotoprodukter af høj kvalitet

Oplev det store udvalg af fotoprodukter af høj kvalitet, du kan tilbyde gennem dine gallerier. Som dit alt-i-et-gallerisystem og højkvalitetslaboratorium sikrer vi hos Saal Digital, at dine kunder kun får det bedste. Fra håndgribelige fotoprints og fotobøger til digitale downloads og kuraterede produktsæt - vi håndterer produktion, emballering og forsendelse og garanterer ensartet kvalitet. Udforsk mulighederne, og definer dine Saal-tilbud!

Sælg mere med fotoprodukter af høj kvalitet

Fil-downloads

Maksimer din indtjening ved at tilbyde fil-downloads direkte gennem dit galleri. Sælg individuelle billeder i forskellige opløsninger eller hele gallerier med et enkelt klik. Sæt dine egne priser - hver cent går direkte til dig, uden kommissionsgebyrer. Selv ved direkte transaktioner uden for platformen kan du tilbyde øjeblikkelige downloads uden yderligere betaling, hvilket er bekvemt for dig og dine kunder.

Produktsæt

Skab unikke produktsæt, der opfylder dine kunders behov, ved at kombinere fysiske fotoprodukter og digitale downloads. Tilbyd tilpassede pakker med fysiske produkter, der kan omfatte et udvalgt antal digitale downloads, eller giv adgang til hele galleriet, så dine kunder får fleksibilitet til at vælge den perfekte mindepakke.

Fotobøger

Skab og del brugerdefinerede fotobogsprojekter, der er skræddersyet til dine fotosessioner, og som fås i en bred vifte af formater og papirer. Vælg mellem vores standard- eller professionelle linjer, komplet med udsøgte omslagsmuligheder og elegante gaveæsker, så du kan præsentere dit arbejde med raffinement. Inkluder dem i gallerier og undergallerier.

Vægkunst

Lad dine kunder forvandle deres yndlingsøjeblikke til iøjnefaldende vægkunst. Tilbyd et udvalg af overflader som standard eller børstet metal, akryl, PVC eller lærred i dit galleri. Vælg at præsentere muligheder som vægbeslag, rammer eller træbøjler, så kunderne kan personliggøre deres rum med holdbare kunsttryk af høj kvalitet.

Fremkaldelser

Giv dine kunder en række valgmuligheder for deres fotoprint, fra klassisk blank, mat eller silkefinish til kreative muligheder som RetroPrints, klistermærker, magneter eller akryldisplays. Vælg de formater og finishes, du vil tilbyde i dine gallerier, og sørg for fuld kontrol over dine printprodukter og priser.

Plakater / FineArt

Tilbyd store print i klassisk blankt, mat eller silkeægte fotopapir, eller vælg kunstnerisk Hahnemühle FineArt-papir til dine gallerier. Inkluder muligheder for rammer og træbøjler for at forbedre præsentationen og værdien. Produkterne kan sælges som simple billedprint eller designes som brugerdefinerede projekter med specifikke priser, hvilket gør dine tilbud mere alsidige.

Kort

Lav personlige kortprojekter, der er perfekte til babyannoncer, bryllupper, konfirmationer eller feriehilsner. Med vores brugervenlige designlinjer, der er skræddersyet til hvert tema, er det hurtigt og ligetil at lave dit unikke projekt. Tilbyd dine kunder disse særlige detaljer, så de kan dele deres glædelige anledninger med smukt designede kort.

Fotogaver

Giv dine kunder mulighed for at vække deres kære minder til live med et varieret udvalg af fotogaver. Fra krus og puslespil til indkøbsposer og dørmåtter - vores omfattende sortiment tilbyder noget for enhver smag. Det er en fantastisk mulighed for dig til at udvide dit produktsortiment og give dine kunder personlige ting, som de kan nyde selv eller dele som betænksomme gaver med venner og familie.

Fotokalendere

Forvandl særlige fotosessioner til årelange minder med skræddersyede fotokalenderprojekter. Uanset om det er væg-, bord- eller familiekalendere, giver vores brugervenlige designværktøjer, forskellige datotabeldesigns og papirmuligheder dig mulighed for at skræddersy hver kalender til din kundes behov. At tilbyde kalendere er en sæsonbestemt mulighed for at tilføre værdi og holde dine kunder engageret i dit arbejde hele året.

Få 35 % i rabat som professionel

Opret en professionel konto og få 35 % rabat på Saal Digitals listepris for alle fotoprodukter, der sælges gennem dine gallerier. Ingen gebyrer, ingen udløbsdato og automatisk rabat ved tilmelding.