Prislister: Download af filer

Prislister: Download af filer

Udover fotoprodukter kan du også sælge fil-downloads af dine billeder eller lade dem blive downloadet gratis fra dit galleri. Du skal aktivere muligheden for fil-download i prislisterne. Indstillingerne for download af filer vises nederst.

Indstillinger for download af filer

Sælg og sæt priser

Når denne indstilling er valgt, vil der blive vist forskellige muligheder, som du kan aktivere. Du skal aktivere dem, du vil sælge, og indstille den absolutte pris for dem.

Det er også muligt at tilbyde en download-pakke til en fast pris, der inkluderer alle billederne i galleriet, ved at aktivere Fil-download: Når du har indstillet priserne for dine downloadbare filer, klikker du på Gem. De digitale filer vil derefter være tilgængelige for salg i galleriet med den konfigurerede pris.

Digitale filer i galleriet

Hvis der købes digitale filer, modtager kunden downloadlinket til billederne hurtigt og bekvemt via e-mail efter modtagelse af betaling. Downloadlinket er gyldigt i op til 30 dage. Du kan sende download-linket til kunden igen, hvis det er nødvendigt, ved at åbne ordren med fil-downloads i ordrehåndteringspanelet og klikke på Send download-links til kunden igen.

Genudsend downloadlinks-knap

Gratis download

Hvis du vælger denne mulighed, vil dine billeder være tilgængelige for gratis download direkte fra dit galleri.

Gratis download valgt

Hvis denne mulighed er aktiveret i prislisten for et galleri, vises der et download-symbol ved siden af billedet. Hvis du klikker på dette ikon, startes download af filen. Det er også muligt at downloade alle billeder på én gang ved at klikke på ikonet med de tre knapper i øverste højre hjørne og vælge Download alle billeder (ZIP). Bemærk venligst, at undergallerier ikke er inkluderet. Hvert undergalleri skal downloades separat.

Galley med gratis download tilgængelig