Fejlmeddelelser om software

Fejlmeddelelser i softwaren

I sjældne tilfælde kan du modtage fejlmeddelelser, når du bruger softwaren. For at hjælpe dig med at fejlfinde eventuelle problemer, har vi samlet en liste over mulige fejlkoder her. Men hvis du ikke kan finde en løsning på dit specifikke problem, anbefaler vi, at du tager et kig på vores fejlfindingsartikel. Der finder du en trin-for-trin guide, der hjælper dig med at løse problemet.

Fejl 3001, fejl 2038 eller meddelelse om adgang nægtet

Hvis du støder på fejl 3001, fejl 2038 eller en Access Denied-meddelelse, betyder det, at softwaren ikke kan få adgang til nogen filer på dit system. Følg disse trin for at løse dette problem:

 1. Sørg for, at du har tilstrækkelig ledig plads på din harddisk.
 2. Tjek, at du har fuld adgangsret til alle filer og mapper.
 3. Kontrollér, at ingen antivirussoftware blokerer adgangen til filerne.
 4. Hvis nogen af disse problemer er tilfældet, skal du fjerne blokeringen af Saal Design-softwaren i de relevante programmer.
 5. Når blokeringen er fjernet, bør du kunne uploade filer uden yderligere problemer.

For macOS-brugere skal du følge disse yderligere trin:

 1. Giv designsoftwaren fuld adgang til din harddisk. Det kan du gøre ved at gå til Sikkerhed > Privatliv > Fuld diskadgang i dine systemindstillinger.
 2. I dette afsnit skal du tilføje designsoftwaren som et program, der skal have fuld diskadgang. Ved at tilføje det her, skulle softwaren kunne gemme filerne.

Ved at udføre disse trin bør du kunne løse fejl 3001, fejl 2038 eller meddelelsen Access Denied og genvinde normal funktionalitet i softwaren.

Fejl 1000 ved eksport af en PDF

Hvis du modtager en fejl 1000 , når du eksporterer en PDF fra dit projekt, kan du prøve at løse den ved at genstarte softwaren og prøve eksporten igen.

Fejl 1132 på macOS

Fejlen 1132 kan opstå, hvis du har et Apple Photos-bibliotek med et meget stort antal billeder gemt.

 1. Åbn sikkerhedsindstillingerne på dit system, og deaktiver den direkte adgang til Apple Fotos for designsoftwaren.
 2. Du kan stadig tilføje billeder fra dit Apple Fotos-bibliotek ved at bruge træk og slip-funktionen til at placere et hvilket som helst billede på dit produkt.

Fejl 2032

Denne fejl betyder, at en software ikke kan oprette forbindelse til internettet på grund af mulige sikkerhedsblokeringer. Sådan løser du det:

 1. Sluk midlertidigt for antivirus/malware-værktøjer.
 2. Tillad softwaren i din computers firewall-indstillinger.
 3. Tjek for internetbegrænsninger i din routers indstillinger.
 4. Prøv en anden internetforbindelse, f.eks. et mobilt hotspot.