Dine afregninger

Dine afregninger

Saal Photo Portal modtager ikke nogen provision for salget af dine fotoprodukter. Det betyder, at overskuddet fra salget af dine billeder udelukkende går til dig.

Eksempel på beregning

Hvis prisen på et produkt f.eks. er 100 €, og du beslutter dig for en fortjeneste på 30 %, vil salgsprisen være 130 €, og din fortjeneste vil være 30 €. Photo Portal opkræver ikke noget gebyr.

Salgspris: 130 €.
Omkostninger ved et produkt: 100 €
Din fortjeneste: 30 €.

Saal Digital professionel konto:
Hvis du beslutter dig for at opgradere din konto til en Saal Digital Professional Account, får du desuden 35 % rabat på alle produkter. Hvis vi fortsætter med det tidligere eksempel, og prisen på et produkt er 100 €, og du sætter en fortjeneste på 35 %, hvilket giver en salgspris på 130 €, vil din indtjening være 65 €. Dette er 30 € af den valgte fortjeneste og 35 €, der repræsenterer 35 % rabat fra din Saal Digital Professional-konto.

Salgspris: 130 €.
Omkostninger til et produkt: 70 €
Din fortjeneste: 65 €.

Udbetaling

Den dato, hvor beløbet for din indtjening krediteres din udbetalingskonto, kan findes i afsnittet Dine afregninger i salgspanelet. Der finder du også alle de detaljerede oplysninger om din indtjening, grupperet efter måned.

Du finder en oversigt for hver måned og kan downloade krediteringen direkte.

Overskuddet vil blive krediteret den udbetalingsmetode, du har angivet i afsnittet Betalingsmetode i Konti.

Regulering af små virksomheder

Små virksomheder kan også bruge vores portal regelmæssigt. I alle tilfælde er det Saal Digital, der udsteder fakturaen. Som ejer af en lille virksomhed modtager du din fortjeneste og behøver ikke at udstede en faktura.

 

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst:

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst: