Dine afregninger

Din afregning

Saal Photo Portal modtager ingen provision ved salg af dine billeder. Det betyder, at overskuddet fra salget af dine billeder udelukkende går til dig.

For digitale filer krediteres den absolutte pris, du har sat, fuldt ud, for fotoprodukter krediteres den minus omkostningerne ved at skabe fotoproduktet.

Eksempel på beregning

Hvis prisen på et produkt f.eks. er 100 kr, og du beslutter dig for en fortjeneste på 30 %, vil salgsprisen være 130 kr, og din fortjeneste vil være 30 kr. Photo Portal opkræver ikke noget gebyr.

Salgspris: 130 kr
Omkostninger for et produkt: 100 kr
Din fortjeneste: 30 kr

Forhandler:
Hvis du beslutter dig for at opgradere din konto til en Saal Digital Professional-konto, får du desuden 35 % rabat på alle produkter. Hvis vi fortsætter med det tidligere eksempel, og prisen for et produkt er 100 kr, og du vælger en fortjeneste på 35 %, hvilket giver en salgspris på 130 kr, vil din indtjening være 65 kr. Dette er 30 kr af den valgte fortjeneste og 35 kr, der repræsenterer rabatten på 35 % fra din Saal Digital Professional-konto.

Salgspris: 130 kr
Omkostninger for et produkt: 70 kr
Din fortjeneste: 65 kr

Udbetaling

Den dato, hvor beløbet for din indtjening krediteres din udbetalingskonto, kan findes i afsnittet Dine afregninger i salgspanelet. Der finder du også alle de detaljerede oplysninger om din indtjening, grupperet efter måned.

Du finder en oversigt for hver måned og kan downloade krediteringen direkte.

Overskuddet krediteres den udbetalingsmetode, som du har angivet i afsnittet Betalingsmetode under Konti.