Dine afregninger

Din afregning

Saal Photo Portal modtager ingen provision ved salg af dine billeder. Det betyder, at overskuddet fra salget af dine billeder udelukkende går til dig.

For digitale filer krediteres den absolutte pris, du har sat, fuldt ud; for fotoprodukter krediteres den minus omkostningerne ved at skabe fotoproduktet.

Eksempel på beregning

Hvis prisen på et produkt f.eks. er 100 , og du beslutter dig for at fastsætte en fortjeneste på 30%, vil salgsprisen være 130 , og din fortjeneste vil være 30. Photo Portal opkræver ikke noget gebyr.

Salgspris: 130
Omkostninger for et produkt: 100
Din fortjeneste: 30

Forhandler:
Hvis du beslutter dig for at opgradere din konto og blive forhandler, får du desuden 30 % rabat på alle produkter. Hvis vi fortsætter med det tidligere eksempel, og prisen for et produkt er 100 , og du sætter en fortjeneste på 30%, hvilket giver en salgspris på 130, vil din indtjening være 60. Dette er 30 af den valgte fortjeneste og 30, der repræsenterer rabatten på 30% for din forhandlerkonto.

Salgspris: 130
Omkostninger for et produkt: 70
Din fortjeneste: 60

Udbetaling

Den dato, hvor beløbet for din indtjening krediteres din udbetalingskonto, kan findes i afsnittet Dine afregninger i salgspanelet. Der finder du også alle de detaljerede oplysninger om din indtjening, grupperet efter måned.

Du finder en oversigt for hver måned og kan downloade krediteringen direkte.

Overskuddet krediteres den udbetalingsmetode, som du har angivet i afsnittet Betalingsmetode under Konti.