Vægbilleder - forvandl dit foto til et designobjekt!

Få et velkomst-gavekort* til en værdi af 130 kr Brug rabatkoden:  WB624-EXW

Photos
* Få et velkomstgavekort til et vægbillede til en værdi af 130 kr. Tilbuddet er gyldig til og med d. 31/12/2022. Du skal bestille for mindst 260 kr. Forsendelse er ikke inkluderet. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatkoder. Kan kun indløses én gang per husstand.
Testvinder CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Overall rating very good Saal Digital delights with an exquisitely crafted photo canvas and sharp, high-contrast printing. Test Winner CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Testresultat: meget godt Alt perfekt og hurtig levering Saal har imponeret os med den høje kvalitet De fremkaldte billeder har en fantastisk skarphed, kontrast og farvegengivelse. Saal Digital garanterer gode kontraster og fremragende behandling af dine fotos. Kvaliteten af ​​fotobøgerne er den bedste, vi nogensinde har set.

Dit billede som designobjekt!

Alle højdepunkterne på et sted

 • 130 kr opdagelseskupon
 • Forskellige overflader
 • Brugerdefinerede mål
 • UV-resistente farver
 • ICC-profiler kan downloades
 • 100 % tilfredshedsgaranti - ingen risici

Opdagelseskupon

Oplev vores vægbilleder

 • Oplev levende farver og højkvalitets materialer
 • Brugerdefinerede mål
 • Opdag vores forskellige overflader
 • Værdikuponen kan indløses én gang for hver husstand, også selvom du allerede har bestilt et vægbillede eller et andet produkt fra Saal Digital.
 • Vær opmærksom på, at kuponen ikke kan kombineres med andre tilbud.

Hvordan bruger jeg kuponen?

Lav dit eget vægbillede trin for trin 

Download Saals Designsoftware, og lav dit vægbillede lige som du ønsker.

Vælg en af vores mange overflader, der giver dit vægbillede en helt særlig karakter. Takket være de forskellige formater til næsten alle materialer, vil længde og bredde på dit vægbillede blive skræddersyet til dit fotoprojekt. Med de forskellige typer af ophæng kan du nemt hænge dit vægbillede op.

Når du har indtastet dine bestillingsoplysninger, vil du se et felt til at angive din kuponkode under næste trin. Indtast kuponkoden i feltet, og tryk på indløs. Kuponens værdi trækkes fra det samlede beløb.

Acrylic

Saals gratis Designsoftware

Saals Designsoftware

Prøv de mange forskellige designmuligheder med vores gratis Saal Designsoftware. Personliggør dit fotoprodukt med bare et par klik, så det passer til din smag. Du kan også bruge forskellige effekter og filtre, så dine billeder fremstår på imponerende vis.

Download og installer

Saals designsoftware kan downloades gratis her. Softwaren vil blive downloadet med det samme. En ny side med en detaljeret guide om download og installering vil blive åbnet. Når softwaren er downloadet, skal du følge instruktionerne i din browser og installere den. Du skal indtaste din kuponkode i softwaren i slutningen af bestillingsproceduren.

Sammenligning af Metal Print og Brushed Metal Print

For at få det bedst mulige tryk til dine billeder, er det afgørende at vælge den rette overflade. Forskellige overflader giver et særligt look og giver dine billeder den ønskede karakter.

I denne video vil du lære om de vigtigste forskelle mellem Metal Print og Brushed Metal Print vægbilleder.

Fordelene ved Saal Digital

Kvalitet og leveringstider, der lever op til høje standarder

Det er vores prioritet at tilbyde en fantastisk service og produkter af højeste kvalitet. Hurtig produktion, korte leveringstider og fantastisk kvalitet er Saal Digitals kendetegn. Et godt eksempel på dette er de mange positive vurderinger i specialiserede tidsskrifter samt feedback fra vores kunder. I løbet af cirka 1-2 hverdage er dine produkter klar til at blive sendt. Du kan tjekke vores produktions- og leveringstider i realtid når som helst.

Vores løfte til dig

Din tilfredshed med vores fotoprodukter og vores service er fundamentet for vores virksomhedsfilosofi.

Vi garanterer:

 • Førsteklasses fotoprodukter af enestående kvalitet
 • Produkterne sendes normalvis inden for 1 eller 2 hverdage
 • Betaling med kreditkort eller PayPal
 • Produktion og forsendelse direkte fra producenten Saal Digital uden mellemled

Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, hjælper vores team dig så hurtigt som muligt med at finde en hurtig og tilfredsstillende løsning enten via telefon, e-mail eller chat.

Design nu
Design nu