Vægbilleder - forvandl dit foto til et designobjekt!

Få et velkomst-gavekort* til en værdi af 130 kr Brug rabatkoden:  WB624-EXW

Photos
* Få et velkomstgavekort til et vægbillede til en værdi af 130 kr. Tilbuddet er gyldig til og med d. 30/06/2023. Du skal bestille for mindst 260 kr. Forsendelse er ikke inkluderet. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatkoder. Kan kun indløses én gang per husstand.
CCHIP Foto/Video 2022 Testvinder CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Overall rating very good Saal Digital delights with an exquisitely crafted photo canvas and sharp, high-contrast printing. Test Winner CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Testresultat: meget godt Alt perfekt og hurtig levering Saal har imponeret os med den høje kvalitet De fremkaldte billeder har en fantastisk skarphed, kontrast og farvegengivelse. Saal Digital garanterer gode kontraster og fremragende behandling af dine fotos. Kvaliteten af ​​fotobøgerne er den bedste, vi nogensinde har set.

Dit billede som designobjekt!

Alle højdepunkterne på et sted

 • 130 kr opdagelseskupon
 • Forskellige overflader
 • Brugerdefinerede mål
 • UV-resistente farver
 • ICC-profiler kan downloades
 • 100 % tilfredshedsgaranti - ingen risici

Opdagelseskupon

Opdag vores vægdekorationer

 • Oplev levende farver og materialer af høj kvalitet
 • Skræddersyede dimensioner
 • Oplev vores forskellige overflader
 • Kuponen kan indløses én gang for hver husstand, også selvom du allerede har bestilt en vægdekoration eller et andet produkt fra Saal Digital.
 • Bemærk venligst, at gavekortet ikke kan kombineres med andre kampagner.

Hvordan bruger jeg kuponen?

Skab din vægdekoration, trin for trin

Download vores Saal Design Software, og skab din vægdekoration efter dine ønsker.

Vælg en af vores mange overflader for at give din vægdekoration en særlig karakter. Takket være de individuelle formater for næsten alle materialer bliver din vægdekoration perfekt tilpasset dit fotoprojekt med hensyn til længde og bredde. Med de forskellige typer ophæng kan du nemt hænge din vægdekoration op.

Når du har indtastet dine bestillingsdata, vises der i næste trin et indtastningsfelt til din kuponkode. Indfør kuponen i det dertil indrettede felt og tryk på indløs. Værdien af kuponen vil blive fratrukket det samlede beløb.

Acrylic

Saals gratis Designsoftware

Saals Designsoftware

Prøv de mange forskellige designmuligheder med vores gratis Saal Designsoftware. Personliggør dit fotoprodukt med bare et par klik, så det passer til din smag. Du kan også bruge forskellige effekter og filtre, så dine billeder fremstår på imponerende vis.

Download og installer

Saals designsoftware kan downloades gratis her. Softwaren vil blive downloadet med det samme. En ny side med en detaljeret guide om download og installering vil blive åbnet. Når softwaren er downloadet, skal du følge instruktionerne i din browser og installere den. Du skal indtaste din kuponkode i softwaren i slutningen af bestillingsproceduren.

Sammenligning af metalprint og børstet metalprint

Det er afgørende at vælge den rigtige finish. Forskellige overflader som f.eks. aluminiumskomposit og børstet aluminium giver et unikt udseende og en unik følelse til dine billeder.

I denne video vil du lære de vigtigste forskelle mellem vores aluminiumskomposit (også kendt som Dibond eller Alu-Dibond) og vores børstede aluminiumskomposit (ofte kaldet Butlerfinish). Få mere at vide om materialeegenskaberne, printkvaliteten, farvegengivelsen og anvendelsesmulighederne for disse to højkvalitetsprintmaterialer.

Den største forskel mellem aluminiumkomposit og børstet aluminiumkomposit er overfladestrukturen. Classic Aluminium Composite har en glat, mat overflade, mens Brushed Aluminium Composite har en fin, børstet tekstur, der skaber unikke lysreflektioner og et sofistikeret udseende. Dette får metalliske og sort/hvide designs til at skille sig ud.

Fordelene ved Saal Digital

Kvalitet og leveringstider skal opfylde høje standarder

Vores prioritet er at tilbyde en fremragende service og produkter af den bedste kvalitet. Hurtig produktion, korte leveringstider og fantastisk kvalitet er kendetegnende for Saal Digital. Et godt eksempel på dette er de mange positive evalueringer i fagblade samt tilbagemeldinger fra vores kunder. På ca. 1 til 2 arbejdsdage er dine produkter klar til forsendelse. Du kan til enhver tid kontrollere vores produktions- og leveringstider i realtid.

Vores løfte til dig

Din tilfredshed med vores fotografiske produkter og vores service er grundlaget for vores virksomhedsfilosofi.

Vi garanterer:

 • førsteklasses fotografiske produkter af fremragende kvalitet
 • Produkterne afsendes normalt inden for 1 eller 2 arbejdsdage
 • Sikre betalingsmetoder
 • Produktion og forsendelse direkte fra producenten Saal Digital, uden mellemled

Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, vil vores team hjælpe dig hurtigst muligt med at finde en hurtig og tilfredsstillende løsning enten via e-mail eller chat.

Design nu
Design nu