Oplev plakat- og billedkunstrammen

Dit yndlingsbillede omgivet af en smuk og holdbar ramme

4,8/5
af 90 kundeanmeldelser
Nyd hver en detalje af din plakat/fine art

Nyd hver en detalje af din plakat/fine art

Er du på udkig efter et indrammet print, og vil du gerne nyde den ægte overflade, som ikke er dækket af glas? Du kan nu bestille din plakat eller dit FineArt-print fra Saal Digital med en holdbar ramme.

Din valgte printoverflade vil blive monteret på et panel, og derefter vil rammen blive installeret. Det betyder, at der ikke vil være noget glas, der dækker dit print: Du vil virkelig kunne se teksturen og overfladen uden uønskede refleksioner. Det er den perfekte løsning, hvis du er på udkig efter en permanent rammeløsning, som er klar til at blive hængt op på din væg.

Tilføj en tidløs ramme til din plakat eller FineArt

Tilføj en tidløs ramme til din plakat eller FineArt

Designet på vores ramme er meget minimalistisk og tidløst, så den vil passe til enhver indretningsstil. Desuden kan du vælge mellem fire smukke og neutrale farver, alt efter din smag eller det rum, du ønsker at dekorere. Da dette er en permanent indramningsløsning, kan du også vælge rammefarven baseret på dine udvalgte billeder for virkelig at få det til at poppe.

Denne ramme er, ligesom hele vores Wall Art-sortiment, meget holdbar og nem at hænge op. Hvis du vil vide mere om denne type ramme, og hvordan du monterer den, kan du tage et kig på vores Help Center.

Oplev vores FineArt-overflader

Oplev vores FineArt-overflader

Hahnemühle Photo Rag®

Photo Rag er lavet af 100% bomuld og har en blød overflade med en karakteristisk filtstruktur.

  • 308 g/m²
  • Forbløffende klarhed
  • Intens billeddybde
Hahnemühle Photo Rag®
Hahnemühle Baryta
Hahnemühle Bamboo Natural Line
Hahnemühle Hemp Natural Line
Hahnemühle Museum Etching
Design nu
Design nu