Foto i en udskiftelig ramme

En ramme til at holde

4,8/5
af 89 kundeanmeldelser
Holdbar ramme

Holdbar ramme

En solid ramme med et stilrent design

Fleksibel

Fleksibel

Skift dine billeder, så tit du vil

Foto i en udskiftelig ramme

Foto i en udskiftelig ramme

Vi præsenterer et meget holdbart, fleksibelt og praktisk rammedesign, der kan tilpasses ethvert rum. Rammen er let at skille ad, så du kan udskifte det indvendige foto så mange gange du vil.

Den udskiftelige ramme er fremstillet af elastisk aluminium, hvilket giver et rent design, der er ideelt til ethvert hjem. Den er også et bæredygtigt alternativ til en professionel galleripræsentation eller en lignende kunstinstallation.

En ramme, der beskytter dit billede

En ramme, der beskytter dit billede

Foran beskyttes dit motiv af en stabil og gennemsigtig akrylplade. Bag dit billede har vi placeret en plade i aluminiumskomposit, der sikrer, at der ikke kommer ridser i nogen af dine billeder.

Let at hænge op, let at skifte

Let at hænge op, let at skifte

Billedet i den udskiftelige ramme er meget lig aluminiumsrammen, hvilket gør det meget nemt at hænge op med skruer, kroge eller et rebophængningssystem.

For mere information, besøg vores side om monteringsmuligheder.

Hvis du vil skifte billede, er det hurtigt og nemt at gøre det ved blot at fjerne to skruer, åbne rammen og udskifte billedet.

photoproduct

Uendelige designmuligheder

Print dit yndlingsbillede, lav en fotocollage, design din egen passepartout eller få dit yndlingscitat trykt. Du kan vælge mellem fire af vores alsidige farver: Sort, hvid, antracit og vores børstede metallook.

Lad dig inspirere af vores galleri!

Opdag vores premium papirer

Design nu
Design nu