Ganske enkelt imponerende: Multipart Wall Decor

Din 130 kr opdagelseskupon*: WB624-EXW

Photos
* Få et velkomstgavekort til et vægbillede til en værdi af 130 kr. Tilbuddet er gyldig til og med d. 30/06/2023. Du skal bestille for mindst 260 kr. Forsendelse er ikke inkluderet. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatkoder. Kan kun indløses én gang per husstand.

Højdepunktet i alle rum

Opdelt på flere billedpaneler vil dit motiv se ganske imponerende ud og automatisk blive højdepunktet i hvert rum. Flerdelte vægdekorationer giver beskueren en uendelig vidde og skaber dermed en helt særlig atmosfære.
For at skabe en særlig harmonisk komposition kan mange individuelle motiver også kombineres med Multipart Wall Decor. Med vores vægbilledekonfigurator kan du afprøve forskellige kombinationer og dermed skabe et unikt designobjekt.

Forskellige layouts og overflader

Alle layouts fås med forskellige overflader. Ikke alene kan du matche det flerdelte vægbillede perfekt til dit motiv, men du kan også give det ekstra karakter med den perfekte overflade.

Flere muligheder for mellemrum

Hvilket mellemrum du skal vælge til din Multipart Wall Decor afhænger af både motivet og rummets design. Til store formater kan en større afstand mellem delene skabe en unik panoramaeffekt.
Til mindre vægbilleder og detaljerede motiver er det bedst at vælge mindre mellemrum. Motivet bør placeres på en sådan måde, at vigtige billedelementer forbliver synlige på billedpanelet.
Design nu
Design nu