Få dit billede trykt på lærred af høj kvalitet

Din 130 kr opdagelseskupon*: WB624-EXW

4,8/5
af 89 kundeanmeldelser
* Få et velkomstgavekort til et vægbillede til en værdi af 130 kr. Tilbuddet er gyldig til og med d. 30/06/2023. Du skal bestille for mindst 260 kr. Forsendelse er ikke inkluderet. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatkoder. Kan kun indløses én gang per husstand.

Opnå et eksklusivt gallerilook!

Ved at printe dit fotografi på et naturligt, fint lærred får det et stilfuldt og elegant udseende i galleristil. Den højeste opløsning og maksimale kvalitet sikrer imponerende glans samt skarpe billeder.

Det trykte lærred er udført i hånden og bliver omhyggeligt spændt op på en solid kileformet ramme af ægte træ og fastgjort på bagsiden. Monteringen er nem; dit lærred kan hænges op med det samme uden en separat ramme. Du skal blot bruge to skruer eller søm i væggen, som du skal hænge trærammen op på.

  • Naturfarvet, fint lærredsstof (260 g/m²)
  • High-end latexprint med 300 dpi opløsning
  • Høj farvebrillans og maksimal klarhed
  • Solid, ægte træ-kilramme (2 cm)
  • Fremstillet af et blandingsstof af 35 % bomuld og 65 % polyester

Raffiner dit Vægbillede med en svæveramme

Vil du føje lidt ekstra til dit vægbillede? Bestil vores svæveramme! Denne type ramme komplementerer dit billede og giver det et professionelt gallerilook. Vælg mellem sort og hvid, så rammen passer til motivet.
Svæverammen giver et visuelt mellemrum på 8 mm mellem vægbilledet og trærammen, så dit billede får et svævende udtryk. Billedet i rammen hænger ved hjælp af medfølgende klammer.

Lad dig inspirere af vores galleri!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03

With and without edge mirroring 

You can order your photo canvas from us with or without edge reflection. In the version without edge mirroring, the image is folded over to the sides. This method is suitable for designs that have sufficient image material around the edges.
Hvis hele billedet skal vises på forsiden af vægdekorationen, anbefaler vi varianten med kantspejling. Her spejles motivet på alle fire sider. Når lærredet spændes op over rammen, er det kun den spejlede del af billedet, der vendes.
Photos

Trærammer i forskellige tykkelser

Det trykte lærred strækkes manuelt over en rigtig træramme. Du kan vælge, om det skal være en ramme med en tykkelse på 2 cm eller 4 cm og dermed give dit lærred ekstra karakter.
Grundet tykkelsen kan du vælge mellem med eller uden kantspejling til den 2 cm tykke ramme. For at undgå at miste vigtige billedelementer på siderne af den 4 cm tykke ramme fås denne kun med kantspejling.
Photos
Design nu
Design nu