Dit billede som et elegant Brushed Metal Print

Din 130 kr opdagelseskupon*: WB624-EXW

*130 kr opdagelseskupon til Wall Art. Gyldig indtil 31/05/2024. Minimum ordreværdi 260 kr. Forsendelse ikke inkluderet. Kan ikke kombineres med andre specialtilbud eller kuponer. Kan kun indløses én gang pr. husstand.

Et sofistikeret børstet metal-look

Få et ekstraordinært look ved at udskrive dit foto på en overflade i børstet aluminium. Dette hjælper især de lysere dele af dit billede til at skille sig ud.

Det specielle UV-direkte tryk med syv farver (normalt kun fire) giver en imponerende farveintensitet i den højeste opløsning (uden pixelering) og med maksimal skarphed.

  • 3 mm tykt kompositpanel i aluminium
  • Den børstede aluminiumsoverflade skinner i lyse områder af billedet
  • 7-farvet direkte UV-print, inklusive lyse farver
  • Tilpassede størrelser er tilgængelige
  • Afhængigt af format fås aluminiumsunderramme, standardmontering og stand-offs
  • Inkluderet i prøvesættet
  • Til professionelle: ICC-profil tilgængelig
Let at bestille

Let at bestille

Design og bestil fra din smartphone, tablet eller computer på en nem og behagelig måde

Risikofri bestilling

Risikofri bestilling

Vi tilbyder en række forskellige sikre betalingsmuligheder for dine ordrer.

Tilfredshed garanteret

Tilfredshed garanteret

Din tilfredshed er en central del af vores virksomhedsfilosofi

Hurtig levering

Hurtig levering

Direkte fra producenten

ICC-profiler

ICC-profiler

Kontrollér det endelige resultat i detaljer: ICC-profiler til rådighed for hver finish

Forskellige ophængningsmuligheder

Forskellige ophængningsmuligheder

Bredt udvalg af ophæng til rådighed

Metalliske effekter i guld og sølv

Du kan skabe spændende effekter med billeder trykt på en børstet aluminiumskompositplade. Mørkere områder på billedet fremstår matte, men aluminiumsoverfladen skinner igennem på lysere områder på billedet, hvilket giver et unikt skær i sølv eller guld.
Med detaljerede billeder i sort-hvid højnes den børstede metalliske effekt, og dit design forvandles til et iøjnefaldende element i dit hjem.

Forfin din vægkunst med en svæveramme

Vil du give din vægkunst et ekstra touch? Bestil vores svæveramme! Denne type ramme fuldender dit billede og giver et professionelt gallerilook. Vælg mellem sort og hvid for at få den ramme, der passer bedst til dit motiv.
Den svævende ramme skaber et visuelt mellemrum på 8 mm mellem Wall Art og trærammen, hvilket giver dit billede et svævende udseende. Dit billede inde i rammen er ophængt ved hjælp af medfølgende beslag.
gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Grundet UV-tryk er vores Brushed Metal Print særligt sol-, blegnings- og vandresistent. Det betyder også, at det kan placeres i fugtige miljøer, såsom i køkkenet eller badeværelset. Vi bruger kun VOC-fri UV-blæk.
Sort-hvid-billeder med høj kontrast kommer særligt til deres ret med vores Brushed Metal Print. Lyse billedelementer trykkes ikke, så den børstede aluminium skinner igennem.
Børstet metal-print i specialstørrelser

Børstet metal-print i specialstørrelser

Ud over det brede udvalg af standardstørrelser kan du nu få børstede metalprint i specialstørrelser, fra 10 x 15 op til 90 x 120.

Brugerdefinerede formater fås også i andre Wall Art-overflader som metalprint, akrylglas, PVC Foam Board og GalleryPrint.

Hængemuligheder til print i børstet metal

Hængemuligheder til print i børstet metal

Hvis du bestiller et børstet metalprint, er her alle de tilgængelige ophængningsmuligheder:

sawvCd26En0

Sammenligning af metalprint og børstet metalprint

Det er afgørende at vælge den rigtige finish. Forskellige overflader som f.eks. aluminiumskomposit og børstet aluminium giver et unikt udseende og en unik følelse til dine billeder.

I denne video vil du lære de vigtigste forskelle mellem vores aluminiumskomposit (også kendt som Dibond eller Alu-Dibond) og vores børstede aluminiumskomposit (ofte kaldet Butlerfinish). Få mere at vide om materialeegenskaberne, printkvaliteten, farvegengivelsen og anvendelsesmulighederne for disse to højkvalitetsprintmaterialer.

Den største forskel mellem aluminiumkomposit og børstet aluminiumkomposit er overfladestrukturen. Classic Aluminium Composite har en glat, mat overflade, mens Brushed Aluminium Composite har en fin, børstet tekstur, der skaber unikke lysreflektioner og et sofistikeret udseende. Dette får metalliske og sort/hvide designs til at skille sig ud.

Design nu
Design nu