Dit billede som et elegant Brushed Metal Print

Din 130 kr opdagelseskupon*: WB624-EXW

4,8/5
af 89 kundeanmeldelser
* Få et velkomstgavekort til et vægbillede til en værdi af 130 kr. Tilbuddet er gyldig til og med d. 30/06/2023. Du skal bestille for mindst 260 kr. Forsendelse er ikke inkluderet. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatkoder. Kan kun indløses én gang per husstand.

Et sofistikeret børstet metal-look

Få et ekstraordinært look ved at udskrive dit foto på en overflade i børstet aluminium. Dette hjælper især de lysere dele af dit billede til at skille sig ud.

Det specielle UV-direkte tryk med syv farver (normalt kun fire) giver en imponerende farveintensitet i den højeste opløsning (uden pixelering) og med maksimal skarphed.

 • 3 mm tyk aluminiumskompositplade
 • Overfladen i børstet aluminium skinner klart i alle områder på billedet
 • UV-direkttryk med syv farver, inklusiv lyse farver
 • Mulighed for brugerdefinerede størrelser
 • Fås med aluminiumsunderramme, standardophæng eller standoff-afstandsstykker, afhængigt af formatet
 • Til professionelle: ICC-profil tilgængelig

Metalliske effekter i guld og sølv

Du kan skabe spændende effekter med billeder trykt på en børstet aluminiumskompositplade. Mørkere områder på billedet fremstår matte, men aluminiumsoverfladen skinner igennem på lysere områder på billedet, hvilket giver et unikt skær i sølv eller guld.
Med detaljerede billeder i sort-hvid højnes den børstede metalliske effekt, og dit design forvandles til et iøjnefaldende element i dit hjem.
Brushed Metal in Silver and Gold

Raffiner dit Vægbillede med en svæveramme

Vil du føje lidt ekstra til dit vægbillede? Bestil vores svæveramme! Denne type ramme komplementerer dit billede og giver det et professionelt gallerilook. Vælg mellem sort og hvid, så rammen passer til motivet.
Svæverammen giver et visuelt mellemrum på 8 mm mellem vægbilledet og trærammen, så dit billede får et svævende udtryk. Billedet i rammen hænger ved hjælp af medfølgende klammer.

Lad dig inspirere af vores galleri!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03

Alsidig og langtidsholdbar

Vores Brushed Metal Print er med sin børstede overflade et godt valg til firmaskilte og kan placeres direkte ved indgangen til dit kontor.

Grundet UV-tryk er vores Brushed Metal Print særligt sol-, blegnings- og vandresistent. Det betyder også, at det kan placeres i fugtige miljøer, såsom i køkkenet eller badeværelset. Vi bruger kun VOC-fri UV-blæk.
Sort-hvid-billeder med høj kontrast kommer særligt til deres ret med vores Brushed Metal Print. Lyse billedelementer trykkes ikke, så den børstede aluminium skinner igennem.
Custom sizes

Børstet metalprint i tilpassede størrelser

Ud over det store udvalg af standardstørrelser kan du nu få prints i brugerdefinerede størrelser i børstet metal fra 10 x 15 og op til 90 x 120.

Brugerdefinerede formater er også tilgængelige i andre vægdekorationsoverflader såsom Metalprints, akrylglas, PVC-skumplader og GalleryPrint.

Sammenligning af metalprint og børstet metalprint

Det er afgørende at vælge den rigtige finish. Forskellige overflader som f.eks. aluminiumskomposit og børstet aluminium giver et unikt udseende og en unik følelse til dine billeder.

I denne video vil du lære de vigtigste forskelle mellem vores aluminiumskomposit (også kendt som Dibond eller Alu-Dibond) og vores børstede aluminiumskomposit (ofte kaldet Butlerfinish). Få mere at vide om materialeegenskaberne, printkvaliteten, farvegengivelsen og anvendelsesmulighederne for disse to højkvalitetsprintmaterialer.

Den største forskel mellem aluminiumkomposit og børstet aluminiumkomposit er overfladestrukturen. Classic Aluminium Composite har en glat, mat overflade, mens Brushed Aluminium Composite har en fin, børstet tekstur, der skaber unikke lysreflektioner og et sofistikeret udseende. Dette får metalliske og sort/hvide designs til at skille sig ud.

De forskellige vægophæng

Aluminium subframe

Aluminiumsramme

Aluminiumsrammen kommer samlet og monteret på billedet. Den giver en afstand på ca. 1 cm fra væggen, hvilket gør, at dit vægbillede får et svævende look.

 • Ikke synlig forfra.
 • Fås til alle størrelser.
 • Kommer monteret.
 • Kun beregnet til indendørs brug.
 • 1 cm afstand fra væggen, hvilket giver et svævende look.
 • Se detaljeret information.
Standoff

Skruesystem

Dit fotoprodukt bliver leveret med forborede huller, så du skal bare sætte skruerne i hullerne og sætte billedet op.

Standard mounting

Standard ophæng

Det er nemt og ukompliceret at hænge dit vægbillede med standard ophænget. Du skal bare klistre ophængene bagpå billedet, inden du hænger det op.

 • Man kan ikke se ophænget forfra.
 • Standard ophænget kommer med vægafstandsstykker, og skal monteres af dig selv.
 • Fås kun til udvalgte størrelser.
 • Se detaljeret information.
Design nu
Design nu