Vis skjulte mapper

Windows 7

1. Vælg Start > Kontrolpanel.

2. I kontrolpanelets dialogboks skal du dobbeltklikke på Udseende og personlige indstillinger.

3. I dialogboksen Udseende og personlige indstillinger skal du dobbeltklikke på Mappeindstillinger eller klikke på Vis skjulte filer og mapper under Mappeindstillinger.

4. I dialogboksen Mappeindstillinger skal du sørge for, at Vis skjulte filer og mapper er valgt.

5. Klik på OK.

Windows Vista

1. I Windows Stifinder skal du vælge Organiser > Mappe- og søgeindstillinger.

2. Klik på fanen Vis i dialogboksen Mappeindstillinger.
  3. Vælg Vis skjulte filer og mapper i Avancerede indstillinger.

4. Fravælg Skjul filtypenavne for kendte filtyper.

5. Klik på OK.

Windows XP

1. I Windows Stifinder skal du vælge Funktioner > Mappeindstillinger.

2. Klik på fanen Vis i dialogboksen Mappeindstillinger.
  3. I Avancerede indstillinger skal du vælge Vis skjulte filer og mapper.

4. Fravælg Skjul filtypenavne for kendte filtyper.

5. Klik på OK.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved yderligere brug accepterer du brugen af cookies. For mere information om brugen af cookies. Læs mere her