Upload PDF-filer

Hvis du har spørgsmål angående uploading af PDF-filer, kan du altid se opdateret information i prof-zonen.

Hurtig kundeservice

Hvis du ikke har fundet svar på dine spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os her:

Tak for din forespørgelse. Du vil modtage en meddelelse om status på din henvendelse via e-mail.
Der opstod en fejl under overførsel af formularen. Kontrollér venligst, at de indtastede data er korrekte!
Vent venligst: overfører data.
Send
1
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed Dette filformat er ikke tilladt. 5 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er 4 MB.
skærmbillede
2
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed Dette filformat er ikke tilladt. 5 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er 4 MB.
Logfile
2
1
1
1
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed Dette filformat er ikke tilladt. 5 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er 4 MB.
Dokument som en vedhæftet fil
2