Transportskade

Hvordan kan jeg vide, om det er en transportskade?

Du kan nemt genkende en transportskade. Det er en transportskade, når emballagen, såvel som produktet inde i den, er beskadiget.

En transportskade kan bestå af:

• Beskadigede hjørner og kanter
  • Produktet har en bule
  • Produktet er blevet bøjet

Bemærk venligst: Du kan altid nægte at modtage en pakke, hvis skaden er synlig på ydersiden.

Hvad gør jeg i tilfælde af en transportskade?

Har du modtaget din ordre og bemærket, at pakken er beskadiget?

• Kontroller altid, om dit produkt også har lidt skade. Nogle gange er kun emballagen beskadiget, og produktet er i perfekt stand.
  • Hvis det viser sig at både emballage og produktet er beskadiget, så kontakt os venligst på nedenstående link:

https://www.saal-digital.dk/support/