Systemkrav til Saal Digitals designprogram

Microsoft Windows:

- x86-kompatibel processor med mindst 2,33 GHz eller Intel Atom ™ med mindst 1,6 GHz for enheder af netbook-klassen
- Microsoft ® Windows ® XP, Windows Server 2008, Windows Vista ® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise (også 64 bit) med Service Pack 2, Windows 7 eller Windows 8 Classic
-512 MB RAM (1 GB anbefales)

Kilde: http://get.adobe.com/air/modal/?content=airSystemRequirement&loc=de&os=Windows&fakeajax

Mac OS X:

- Intel® Core ™ Duo 1,83 GHz eller hurtigere

- Mac OS X version 10.6, 10.7, 10.8 eller 10.9
- 512 MB RAM (1 GB anbefales)

Kilde: http://get.adobe.com/air/modal/?content=airSystemRequirement&loc=de&fakeajax&version=16&os=Macintosh

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved yderligere brug accepterer du brugen af cookies. For mere information om brugen af cookies. Læs mere her