Sti til projekt i Saals designprogram

Saals designprogram:

Windows 7 und 10:
C:\Users\<username>\AppData\Roaming\SaalDesignSoftware\Local Store\projects

Mac OS X:
/Users/<username>/Library/Application Support/SaalDesignSoftware/Local Store/projects

Saal Design Software Beta:

Windows 7 und 10:
C:\Users\<username>\AppData\Roaming\SaalDesignSoftwareBeta\Local Store\projects

Mac OS X:
/Users/<username>/Library/Application Support/SaalDesignSoftwareBeta/Local Store/projects

De ovennævnte stier er standardindstillingerne. Du kan dog også ændre det i softwaren ved at klikke på skruenøglen øverst i softwaren. Her kan du finde de aktuelle stier.

Gem projekterne:
Hvis du gerne vil gemme dit projekt, anbefaler vi at du eksporterer dit projekt til designprogrammet, da .sswp-filer ikke indeholder billeddata.