sRGB, Adobe RGB (1998) og ProPhoto RGB

Du kan bruge billedfiler i sRGB (sRGB IEC61966-2.1), Adobe RGB (1998) og ProPhoto RGB ved fremkaldelse af billeder.

For andre produkter varierer det fra produkter med kun et billede til produkter med mange billeder:

• Ved produkter med kun et billede, kan du bruge filer i sRGB, Adobe RGB (1998) og ProPhoto RGB.
  • Ved produkter med mange billeder (collages), skal farverummet være det samme. Vi anbefaler at bruge sRGB.
  • Fotobog- og kalender filer skal være i sRGB.

Bemærk venligst:

• Hvis du bruger billedfiler i Adobe RGB (1998), sørg for at profilen har det følgende navn "Adobe RGB (1998)". Kun på denne måde kan den gekendes og behandles korrekt!
  • Brug venligst ikke billedfiler med integrerede kamera farveprofiler.
  • Kamera farveprofiler som f.eks. Nikon sRGB 4.0.0.3002 kan ikke behandles korrekt.
  • Brug venligst ikke billedfiler i CMYK.
  • Brug venligst ikke billedfiler i ECI.