Softproofe i Capute One Pro

I Capture One Pro kan vores ICC-profiler vælges via "View"> "Proof display for profile". Billedet vises derefter i softproof-funktionen.

Andre vigtige indstillinger, som f.eks. information om rendering, dybdekompensation eller simulering af papirfarven, kan der ikke laves for den respektive ICC-profil. Vi anbefaler derfor, at du ikke bruger softproofe-funktionen i Capture One til. Uden de nødvendige indstillinger er det ikke muligt at sikre en nøjeagtig farvegengivelse.