Softproofe i Capute One Pro

I Capture One Pro kan vores ICC-profiler vælges via "View"> "Proof display for profile". Billedet vises derefter i softproof-funktionen.

Andre vigtige indstillinger, som f.eks. information om rendering, dybdekompensation eller simulering af papirfarven, kan der ikke laves for den respektive ICC-profil. Vi anbefaler derfor, at du ikke bruger softproofe-funktionen i Capture One til. Uden de nødvendige indstillinger er det ikke muligt at sikre en nøjeagtig farvegengivelse.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved yderligere brug accepterer du brugen af cookies. For mere information om brugen af cookies. Læs mere her