Oversigt over papirtyper

Vægt i gram/tykkelse

Fotos (fremkaldte):

• Højglans 250 g/m²
  • Mat 234 g/m²
  • Silke/portræt 232 g/m²

Fotobog:

Vi bruger papirtypen Fuji Crystal Archive Album som er specielt udviklet til brug ved fotobøger. Fuji album papiret har en tykkelse på 0,16 mm. Fotobogens sider er limet sammen to og to, så én side i bogen har en tykkelse på 0,34 mm med det klæbende materiale inkluderet. Du kan derfor forvente en vægt på ca. 368 g / m².

Fotobog XT:

De indvendige sider i Fotobogen XT er limet på et kompakt stykke karton med en fladevægt på 600 g/m². Indersiderne har således en tykkelse på ca. 1,08 mm.

FineArt

• FineArt Baryta 325 g/m²
  • FineArt Pearl 285 g/m²
  • PhotoRag® 308 g/m²

Fotoplakat:

• Højglans 250 g/m²
  • Mat 234 g/m²
  • Silke/ portræt 232 g/m²
  • Metal 240 g/m²
  • Perlemor 255 g/m²
  • Flex 255 g/m²

Kalender (fremkaldt):

• Fujifilm Crystal Archive Supreme 231 g/m²

Kalender (trykt)/bordkalender:

• Premium papir: 200 g/m²

Fotokalender på kunstpapir

• 250 g/m² kunstpapir

Fotohæfte/fotodisplay:

• Premium Papier: 200 g/m²

Trykte kort:

• Papirtype classic: 300 g/m²
  • Papirtype struktureret: 300 g/m²
  • Papirtype perlemor: 300 g/m²