Leveringstider

Det er december måned, og jeg har lige bestilt. Kommer min ordre før jul?

Du kan finde den aktuelle leveringstid for december måned på vores startside (www.saal-digital.dk). Du kan også finde den aktuelle leveringstid på det følgende link: https://www.saal-digital.dk/service/forsendelse-og-leveringstider/

Vi anbefaler at bestille i god tid op til jul, så du er sikker på at modtage din ordre til tiden.

Tjek hurtigt og nemt online

Hvis du klikker på det ovenstående link, vil du se en tabel med vores leveringstider.

Forespørgsel om en ønsket dato

Hvis du er i tvivl om dit ordre vil nå frem til en speciel dato, kan du vælge datoen, du ønsker at få leveret produktet i den sidste kolonne (Ønsket leveringsdato ) i tabellen. Hvis der vises et grønt v-formet hak  Leveringstider skulle din ordre komme frem til tiden (første leveringsforsøg).

Hvis der ikke vises et grønt v-formatet hak i den sidste kolonne (Ønsket leveringsdato) men derimod en streg Leveringstiderer det ikke muligt at få din ordre leveret til den ønskede dato.

Yderligere faktorer der kan kan påvirke leveringstiden

Bemærk venligst at DHLs leveringstider, såvel som vejret, kan have indflydelse på leveringsdagen.