Kompatible Adobe plug-ins fra Saal Digital

Vi tilbyder vores Adobe plugin til flere versioner af Photoshop og InDesign. Her kan du downloade det plug-in, der er tilgængeligt i Creative Suite 6.

Kompatible Adobe plug-ins fra Saal Digital

CreativeSuite 6

Hvis du bruger CreativeSuite 6-versionerne af Photoshop eller InDesign, skal du klikke på knappen "Photoshop CS6" eller "InDesign CS6".
Efter at have klikket på knappen, downloades plugin'en automatisk, og du videresendes til en side med installationsinstruktioner.

CreativeCloud

Hvis du bruger CreativeCloud-versionerne af Photoshop eller InDesign, skal du klikke på knappen "Adobe CC". Du vil bliver omdirigeret til siden Adobe Add-ons.

Klik venligst på knappen "Gratis" eller "Install" knappen, du skal være logget ind med din Adobe-konto.

Installationen af Saal Digital Plug-in startes derefter og udføres automatisk via Creative Cloud Desktop App. Du vil modtage en besked fra Creative Cloud Desktop App, når installationen er gennemført.

Kompatible Adobe plug-ins fra Saal Digital