ICC-profil indstilling i Photoshop

Vores ICC-profil er udelukkende beregnet til softproof i Photoshop eller Lightroom. Integrer ikke ICC-profilen i dine billedfiler.

Download først den relevante ICC-profil til dit produkt.

1. Installer profilen

Når du har downloadet zip-filen, skal du udpakke profilen først og derefter importere den.

MAC OS X: kopiere filen til /Bibliotek/Farvesynk/Profiler.
Windows: Højreklik på filen og vælg "Installer profilen".

2. Softproof

Åbn billedet i Photoshop. Vælg de følgende indstillinger: "Vis" -> "Korrekturfarver" -> "Brugerdefineret".

ICC-profil indstilling i Photoshop

You can adjust the setup in the dialog "Customize Proof Condition". You can select the ICC profile you need in the field "Device to simulate".

ICC-profil indstilling i Photoshop

Du kan justere opsætningen i dialogboksen "Tilpas korrektur tilstand". Du kan vælge den ICC-profil, du har brug for i feltet "Enhed til simulering".

Det er vigtigt at justere indstillingerne korrekt. Hvert produkt har sin egen profil. Klik på det følgende link for at finde ud af mere om de tilgængelige ICC-profiler og de korrekte opsætninger.

En oversigt over ICC-profilerne

Når du har justeret alle indstillingerne, skal du klikke på "OK". Alternativt kan du også klikke på "Gem", så indstillingerne gemmes til næste gang

3. Anvend skærmkorrektur/softproof

Via indstillingen "Vis -> Farvekorrektur" kan du nu se billedet med eller uden ICC-profilen. Alternativt kan du aktivere eller deaktivere profilen via genvejen "Ctrl-Y" (Windows) eller "CMD + Y".

ICC-profil indstilling i Photoshop

Vær opmærksom på: "Akrylglas", "aludibond-plade", "hård skumplade," "trykt fotokalender", "lykønskningskort_classic", "lykønskningskort_perlemor" og "lykønskningskort_struktureret" alle er CMYK profiler. CMYK vil kun blive simuleret! Uanset hvad er du nødt til at sende os dine billeder i RGB.

Hvis der er nødvendigt, kan du foretage ændringer af dine billeder under skærmkorrektur-visningen.

4. Gem det endelige resultat

Hvis du er tilfreds med farverne på dine billeder, kan du gemme dem og bruge dem i vores Saal designprogram. Indsæt ikke ICC-profilen i dine billedfiler.

Eksempel på SaalDigital_SoftProof_Fuji:

ICC-profil indstilling i Photoshop