Hvornår kommer min ordre?

Sådan tjekker du, hvor din ordre er:

Du kan holde dig orienteret om din ordrestatus på det følgende link:
https://www.saal-digital.dk/service/ordreoversigt/

Se din ordrestatus

Indtast din e-mailadresse og dit ordrenummer i de nedenstående felter for at se status på din ordre.
Begge felter skal udfyldes.

Hvilke e-mailadresse skal jeg indtaste?

Indtast venligst den e-mailadresse som du har angivet da du bestilte.

Hvor kan jeg se mit ordrenummer?

Du vil få tilsendt en ordrebekræftelse til din e-mail, hvis din upload er vellykket. Ordrenummeret er i e-mailen.

Jeg har ikke modtaget en e-mail med et ordrenummer

Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse via e-mail, så klik her for at få mere information om hvad du skal gøre.