Hvor er min ordre?

Hvordan ved jeg om min ordre er modtaget?

Når vi modtager din ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse. Ordrebekræftelsen sendes til den e-mailadresse, du har angivet ved bestillingen.

Bemærk venligst følgende:

• Tjek din "Uønsket post" mappe (Spam), hvis du ikke har modtaget din ordrebekræftelse.
  • Nogle gange kan det tage lidt tid, inden du modtager din ordrebekræftelse.

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse - hvad skal jeg gøre?

Hvis du stadig ikke har modtaget nogen ordrebekræftelse efter et par timer, kontakt venligst vores kundeservice på følgende e-mail:kundeservice@saal-digital.dk

Vi vil derefter undersøge om vi har modtaget ordren eller ej, og vende tilbage til dig med flere oplysninger. Det kan ske, at uploaden ikke lykkes, eller at data er blevet beskadiget.  Vi vil selvfølgelig informere dig om, hvorvidt du skal lave ordren igen eller ej.

Bemærk venligst følgende:

• Før du bestiller igen
    Kontakt venligst kontakte vores kundeservice, inden du bestiller samme ordre igen.

• Betaling med Paypal
    Når du betaler med Paypal, bliver pengenge ikke trukket, hvis vi ikke modtager ordren. Kun når ordren er bekræftet, trækkes beløbet.Hvis ordren ikke er modtaget af os, vil autorisationen blive slettet efter et stykke tid.
  • Upload blev annulleret
    Hvis uploaden blev afbrudt, bedes du straks kontakte vores kundeservice kundeservice@saal-digital.dk med detaljer og et skærmbillede af fejlmeddelelsen (hvis der er en). Vi vil så se på problemet og vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vigtigt: For at undgå dobbelt-ordre, kontakt os venligst inden du bestiller igen.