Fotolærredet

Vi bruger et groft tekstilstof (et stof blandet med bomuld og polyester) til vores fotolærred.Fotolærredet har mange fordele, såsom det vandtætte tryk  og et mat udseende. For at få et indtryk af det anvendte materiale tilbyder vi et lærredsprøve i vores materialeprøve sæt. Dette kan bestilles på https://www.saal-digital.dk/service/bestil-saal-digitals-materialeproeve/

Vent venligst: overfører data.
Du skal acceptere vores fortrolighedspolitik