Fotofremkaldelse: Billeder med en brugerdefineret ramme

Hvis du vil have et billede (ikke en plakat), fremkaldt med en ramme, skal du lave dit billede med rammen på forhånd. Det er vigtigt at bemærke, at billedet øges til 103% under fremkaldelse. Det betyder, at du skal reducere dit billede til 97% (det er vigtigt, at filstørrelsen er den samme, da den ikke reduceres automatisk). Rammen øges automatisk til 100% under fremkaldelsen.

For eksempel: Et billede 21 x 30 bestilles med en ramme (som du har lavet). For at det færdige resultat bliver som ønsket, skal skal du reducere billedet til 97% (ved hjælp af "hjælpelinjerne" i skærmbilledet).

Bemærk, at der kan forekomme en produktionstolerance på nogle få mm!

Fotofremkaldelse: Billeder med en brugerdefineret rammeFotofremkaldelse: Billeder med en brugerdefineret ramme