Fejlmeddelse i designprogrammet

Geninstaller venligst programmet

Download venligst den nyeste version af designprogrammet og installer det igen.
Hvis fejlen stadig opstår, har vi brug for mere information til at finde ud af hvor problemet ligger og gengive problemet.

Er der stadig en fejlmeddelse, efter du har installeret programmet igen?

Følg venligst de følgende instruktioner:

1. Download og installer vores diagnoseværktøj via de følgende links:

Windows: https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/fra-webresources/Clients/DiagnosisTool.exe
    Mac: https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/fra-webresources/Clients/DiagnosisTool.dmg

2. Når værktøket er installeret og åbnet, skal du vælge mappen hvor Saals designprogram er installeret. Du kan normalt finde mappen under C:\Program files\...

3. Klik derefter på "Next" (næste), og nu vil designprogrammet starte op automatisk.
  4. Du skal nu gentage det eller de trin som gav dig fejmeddelsen. Luk venligst programmet og klik på  "Save output data" (gem output data).

5. En ZIP fil vil nu blive oprettet og gemt.

Du skal derefter sende ZIP-filen samt et screenshot af fejlmeddelsen til  kundeservice@saal-digital.dk.