Farverum Fine Art

Både FineArt og fremkaldte billeder understøtter AdobeRGB (samt andre farverum).

Blækket, der bruges, er pigmentbaseret blæk fra Epson og kaldes UltraChrome HDR. Bevaringstiden varierer afhængigt af anvendelse og opbevaring. Se mere under "Holdbarhed Hahnemühle Photo Rag / Pearl / Baryta"

Hurtig kundeservice

Hvis du ikke har fundet svar på dine spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os her:

Tak for din forespørgelse. Du vil modtage en meddelelse om status på din henvendelse via e-mail.
Der opstod en fejl under overførsel af formularen. Kontrollér venligst, at de indtastede data er korrekte!
Vent venligst: overfører data.
Send
1
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed Dette filformat er ikke tilladt. 5 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er 4 MB.
skærmbillede
2
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed Dette filformat er ikke tilladt. 5 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er 4 MB.
Logfile
2
1
1
1
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed Dette filformat er ikke tilladt. 5 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er 4 MB.
Dokument som en vedhæftet fil
2