Direkt upload

Du kan nemt uploade din fotobog. Vi accepterer følgende filtyper: .jpg, .tiff, zipfil og PDF. Hvis du uploader dine sider som tif eller jpg-filer, er det fordelagtigt at navngive filerne med en nummerering (01, 02 osv.). Hvis siderne er nummeret, kan du nemlig automatisk udfylde bogen. Du kan også uploade dine filer som en zipfil. Hvis du uploader flersidede PDF-filer overføres PDF-sidernes sekvens, så den første dobbeltside skal være coveret.

Du kan læse mere i prof-zonen, hvis du ønsker at arbejde med vores direkte upload. Klik på det nednestående link for at gå til prof-zonen:

http://www.saal-digital.dk/service/prof-zonen/

Vær opmærksom på at dine data ikke må overstige den maksimale filstørrelse på 1,8 GB.