Designprogrammet starter ikke op

Har du problemer med at start Saals designprogram?

Hvis du har problemer med at åbne designprogrammet, prøv at gøre det følgende:

1. Afinstaller Adobe Air og Saals designprogram. De gemte projekter slettes ikke. Du kan stadig finde dem senere.
  2. Vigtigt: Sørg for at begge programmer er blevet fuldstændige afinstalleret.
  3. Download og installer den nyeste version af Saals designprogram. Du kan downloade det her.

Designprogrammet skulle nu gerne åbne uden problemer.

Jeg har stadig problemer med programmet

Hvis det stadig ikke virker efter at have afinstalleret begge programmer (se ovenstående vejledning), send venligst en e-mail til kundeservice@saal-digital.dk med en kort beskrivelse af hvad der sker, og et skærmbillede af fejlmeddelsen (hvis der er en fejlmeddelse).