Design din fotobog med auto-layout funktionen

Vi tilbyder nu en simple or hurtig løsning til at udfylde din fotobog. Efter du har valgt dit ønskede fotobog format, klik derefter på "Design nu". Du kommer nu til "Layout valg-siden". Vælg derefter "Auto-layout".

Design din fotobog med auto-layout funktionen

Du kan aktivere denne funktion når som helst. Du skal bare klikke på "Aktivér auto-layout".

Design din fotobog med auto-layout funktionen

Dette vil automatisk arrangere dine billeder på den valgte side. Afhængig af antallet af billeder oprettes nye individuelle layout-skabeloner i den højre side af programmet. Du kan se dem under "Layouts". Du skal blot trække så mange billeder til en side som du vil, så gør programmet resten.

Når du er i design tilstand, vil en ny funktion være tilgængelig, så du kan justere det følgende:

• Margen bredde
  • Billedafstand
  • Billedformat
  • Kant tykkelse
  • Kant farve
  • Radius
  • Skygger
    Du kan også blande din billeder ved at klikke på "Mixe billeder", så vil dine billeder blive placeret i en helt tilfældig rækkefølge.

Design din fotobog med auto-layout funktionen

God fornøjelse!