Billederne er for mørke i forhold til skærmen

Når du ser billederne på din skærm er de oplyst "bagfra" på grund af lyset i skærmen, og når de bliver fremkaldt på fotopapir er dette naturligvis ikke tilfældet. Derfor opstår der, på trods kalibreret skærm, en lille forskel i lysstyrke. Vi tilbyder en ICC-profil, der kan bruges til at simulere det endelige resultat på fotopapiret, så du kan justere lysstyrken tilsvarende.