Bestilling er ikke mulig

Jeg kan ikke sende min bestilling

Kan du ikke sende os din bestilling? Kan du ikke uploade din projekt-fil?

1. Kontroller computerens indstillinger om en firewall eller et antivirusprogram blokerer softwaren.
  2. Hvis dette er tilfældet skal du blot frigive Saals designprogram.

Derefter burde uploaden fungere uden problemer.

Jeg kan stadig ikke sende min bestilling

Hvis du stadig ikke kan sende os din bestilling, så send os en e-mail til kundeservice@saal-digital.dk med en kort beskrivelse af hvad der sker og et skærmbillede af fejlkode eller meddelse (hvis der er en fejlkode/meddelse). Vi vil behandle din besked med det samme.