Beskæring af billeder

Bemærk venligst, at ved fremkaldelse af billeder vil der altid  blive overlappet med 3% af produktionsmæssige grunde.
Det vil sige, at dit motiv vil blive forstørret med ca. 3% under fremkaldelsen, og en lille del af billedets kanter vil falde væk. I vores designprogram og i vores online software vil dette område blive vist som en rød linje.

I både designprogrammet og i det online software kan du vælge mellem to forskellige indstillinger:

1. Normal tilstand (beskåret)
2. Brugerdefineret tilstand (ubeskåret)

1. Normal tilstand (beskåret)

Dit billede vil blive placeret på hele overfladen i det valgte format. Hvis motivets billedformat afviger fra det valgte format i programmet, vil dele af motivet falde helt væk.

Beskæring af billeder

2. Brugerdefineret tilstand (ubeskåret) / Hvide kanter

Hvis den brugerdefineret tilstand er valgt, vil softwaren forsøge at vise den komplette billedfil på outputformatet. Det afgørende kriterium er den længste side af filen med hensyn til billedforholdet.  Hvis du vil have din 2:3 billedfil udskrevet på et 3:4 outputformat, kan der forekomme hvide margener til højre og venstre.

Beskæring af billeder