100% visning i webbutikken

I webshoppen har du mulighed for at tjekke dine data igen, inden du bestiller din ved hjælp af 100% visningen.
Klik på knappen "100% visning" øverst til højre. Når du bruger 100% visningen kan du se produktionsdataene. Hvis der opstår fejl i form af skarphed, farve eller gennemsigtighed, er der en fejl i filen, og dette skal korrigeres af dig.

100% visning i webbutikken

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved yderligere brug accepterer du brugen af cookies. For mere information om brugen af cookies. Læs mere her