Forskellig farvegengivelse i Adobe Photoshop/ Lightroom/ Saals designprogram

Det er muligt, at gengivelsen af ​​et billede i programmerne Adobe Photoshop, Lightroom og vores Saal designprogram er forskellige. I de fleste tilfælde er billedudskrivningen i farve med beviset i vores Saal Design-software. I de fleste tilfælde stemmer det udskrevne billede overens med farverne i vores designprogram.

Hvad er grunden til dette?

Årsagen til den forskellige farverepræsentation i hvert program skyldes normalt en forkert indstilling af skærmens farvestyring.

Løsningen

Åbn Windoows farvestyringssystem ved at gå til > Kontrolpanel >Farvestyring. Vælg den relevante skærm og markér afkrydsningsfeltet "Brug egne indstillinger for enheden". Klik nu på "Tilføj" og vælg profilen "sRGB IEC61966-2.1" og sæt denne som den nye standard profil, eller vælg din sidste skærmkalibrering. Genstart derefter Lightroom, Adobe Photoshop og Saals designprogram. De tre programmer skulle gerne vise det samme resultat på skærmen nu.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved yderligere brug accepterer du brugen af cookies. For mere information om brugen af cookies. Læs mere her